O tak tez bym chciała oglądalnym ja jak leciała w tv4 ale to prawie polowa zaczęłam oglądać !
Kocham ten serial to jeden z moich ulubionych !
A ta aktorka jest taka piękna !
zgadzam się z powyższym. :) kilka lat temu zaczęłam oglądać tą telenowelę gdzieś w połowie, ale potem kompletnie nie miałam na nią czasu i bah! już jej nie było. PAMIĘTAJCIE! na youtube są wszystkie odcinki, mimo, że jak wpiszecie w wyszukiwarkę dowolny odcinek, np 80 czy 135 czy też 151 to wam nie wyskoczy. dopiero w trakcie oglądania można przejść do następnych odcinków po prawej stronie. już nie raz dawałam się nabrać na to, że jak nie ma w wyszukiwarce youtube, to znaczy, że nie ma wszystkich, ale jednak przeczucie mnie nie myliło i okazało się, że są wszystkie. Taakk... Ja też bardzo bym sie cieszyła, gdyby puszczono to po raz drugi. W ogóle uważam, że najlepiej, by było gdyby takie najlepsze telenowele puszczano na TVN-ie, bo to jedna z najlepszych stacji i ogólnodostępnych, chociaż... bez komentarza, dla mnie nie jest, ale każdy wie o co chodzi - aby telenowele mogły być ogólnodostępne. szkoda, że tak nie jest. :(
A dokładniej od 7 lutego o 14:30. Po zakończeniu Niani. Ale i tak będą znowu Nianie powtarzali tylko, że o innej godzinie o 15:30.
PULS – poniedziałek-piątek 14:30 (od 07.02)
PULS 2 – poniedziałek-piątek 19:00 (od 10.02)
Obejrzałam pierwszy odcinek na yt i stwierdzam, że to taka bajka dla dużych dzieci. Trochę ciężko się oglądało, ale nie można skreślać całości po 1 odcinku. Co do osoby Paoli Rey - śliczna aktorka i wg mnie nie przypomina Hiltonówny, ale każdy ma prawo do swojego zdania :)
Bajka dla dużych dzieci. Coś w stylu włatcy móch. Ja na to samo wpadłem czytając opis serialu :)hehe.
Ja już puls daje stare telki to powinni dać Cud miłości porządna telenowela z akcją a nie jakieś fantasy.
Cóż, my nie mamy na to wpływu na to, co funduje nam Puls i inne stacje. Ja na przykład chciałabym obejrzeć Gorzką zemstę, ale pewnie nie wyemitują jej po raz drugi..
A mnie się wydaje, że zasugerowali się zdaniem widzów, którzy chcieliby obejrzeć jeszcze raz stare produkcje, emitowane w latach wcześniejszych. Najpierw Zbuntowany anioł, a teraz LMEEE. Ja nie oglądałam jej przy poprzedniej okazji. Ciekawe czy odniesie sukces, szczególnie ze względu na godzinę emisji na TV Puls 2?..
Puls2 już wiele razy próbował dawać telenowele, 19: 00 ale bez skutku za każdym razem zmieniali godzinę.
Może tym razem będzie lepiej? po 5 odcinkach stwierdzam, że zawsze mogłoby być gorzej :)
Serial od 7 lutego będzie emitowany w TV Puls (poniedziałek-piątek, godz. 14:30) oraz od 10 lutego na antenie Puls 2 (poniedziałek-piątek, godz. 19:00).
Mam pytanie bo właśnie zamierzam oglądać ten serial na TV Puls. Czy w tej telenoweli jest dużo akcji.
będzie????? aaaaaa cieszę się bardzo ;) może i telenowela dla dużych dzieci (no dorosła nie byłam jak ją oglądałam ;p) ale czuję do tego serialu wielki sentyment i z chęcią do niego wrócę.
Fajnie że będzie :) Nigdy nie miałem okazji oglądać. Po obejrzeniu ''Gorzkiej zemsty'' zostałem wielkim fanem Paoli Rey ( jest cudna ) i Juana Alfonso Baptisty. Ten duet poprostu wymiata :) Liczę że i w serialu bedę mógł się nacieszyć ich dobrą rolą :) Tak czy siak, i tak ich uwielbiam :) Paola Rey to jedna z najładniejszych aktorek i kobiet na świecie, prawdziwy aniołek. Już dla samej aktorki warto zobaczyć serial ;)
Też nie miałam okazji oglądać,ale zapowiada się fajnie no i zgadzam się,że dla samej Paoli warto obejrzeć. Cudowna kobieta!:)
Takie to ważne dla Ciebie ? Ja mam osobiście gdzieś jaką np. Ty masz orientację, to Twoja sprawa. Tu się pisze na temat a nie o czyiś sprawach ! Także, wyluzuj gościu.