PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=194061}

Kobieta w lustrze

La Mujer en el espejo
2004 - 2005
7,4 1,6 tys. ocen
7,4 10 1 1619
Kobieta w lustrze
powrót do forum serialu Kobieta w lustrze

Mogli by pościć tą telenowele jeszcze raz, albo Gorzką zemstę

slowik_filmweb

na you tube można obejrzeć sobie tą telenowele.

slowik_filmweb

O tak tez bym chciała oglądalnym ja jak leciała w tv4 ale to prawie polowa zaczęłam oglądać !
Kocham ten serial to jeden z moich ulubionych !
A ta aktorka jest taka piękna !

użytkownik usunięty
Kasia5a5

zgadzam się z powyższym. :) kilka lat temu zaczęłam oglądać tą telenowelę gdzieś w połowie, ale potem kompletnie nie miałam na nią czasu i bah! już jej nie było. PAMIĘTAJCIE! na youtube są wszystkie odcinki, mimo, że jak wpiszecie w wyszukiwarkę dowolny odcinek, np 80 czy 135 czy też 151 to wam nie wyskoczy. dopiero w trakcie oglądania można przejść do następnych odcinków po prawej stronie. już nie raz dawałam się nabrać na to, że jak nie ma w wyszukiwarce youtube, to znaczy, że nie ma wszystkich, ale jednak przeczucie mnie nie myliło i okazało się, że są wszystkie. Taakk... Ja też bardzo bym sie cieszyła, gdyby puszczono to po raz drugi. W ogóle uważam, że najlepiej, by było gdyby takie najlepsze telenowele puszczano na TVN-ie, bo to jedna z najlepszych stacji i ogólnodostępnych, chociaż... bez komentarza, dla mnie nie jest, ale każdy wie o co chodzi - aby telenowele mogły być ogólnodostępne. szkoda, że tak nie jest. :(

slowik_filmweb

Najprawdopodobniej od lutego ma być na TV Puls :)

p_o_n_

A dokładniej od 7 lutego o 14:30. Po zakończeniu Niani. Ale i tak będą znowu Nianie powtarzali tylko, że o innej godzinie o 15:30.

ocenił(a) serial na 5
dominik1989

PULS – poniedziałek-piątek 14:30 (od 07.02)
PULS 2 – poniedziałek-piątek 19:00 (od 10.02)

petit_fleur

Ja tego nie oglądam, bo tak główna bohaterka przypomina Paris Hilton.

ocenił(a) serial na 5
dominik1989

Obejrzałam pierwszy odcinek na yt i stwierdzam, że to taka bajka dla dużych dzieci. Trochę ciężko się oglądało, ale nie można skreślać całości po 1 odcinku. Co do osoby Paoli Rey - śliczna aktorka i wg mnie nie przypomina Hiltonówny, ale każdy ma prawo do swojego zdania :)

petit_fleur

Bajka dla dużych dzieci. Coś w stylu włatcy móch. Ja na to samo wpadłem czytając opis serialu :)hehe.

ocenił(a) serial na 5
dominik1989

Nie no aż tak źle nie jest, ale bardzo oderwana od rzeczywistości...

petit_fleur

Ja już puls daje stare telki to powinni dać Cud miłości porządna telenowela z akcją a nie jakieś fantasy.

ocenił(a) serial na 5
dominik1989

Cóż, my nie mamy na to wpływu na to, co funduje nam Puls i inne stacje. Ja na przykład chciałabym obejrzeć Gorzką zemstę, ale pewnie nie wyemitują jej po raz drugi..

petit_fleur

Ktoś musiał im zaproponować tą telke. Bo sami z siebie by ją nie dali.

ocenił(a) serial na 5
dominik1989

A mnie się wydaje, że zasugerowali się zdaniem widzów, którzy chcieliby obejrzeć jeszcze raz stare produkcje, emitowane w latach wcześniejszych. Najpierw Zbuntowany anioł, a teraz LMEEE. Ja nie oglądałam jej przy poprzedniej okazji. Ciekawe czy odniesie sukces, szczególnie ze względu na godzinę emisji na TV Puls 2?..

petit_fleur

Puls2 już wiele razy próbował dawać telenowele, 19: 00 ale bez skutku za każdym razem zmieniali godzinę.

ocenił(a) serial na 5
dominik1989

Może tym razem będzie lepiej? po 5 odcinkach stwierdzam, że zawsze mogłoby być gorzej :)

użytkownik usunięty
slowik_filmweb

Serial od 7 lutego będzie emitowany w TV Puls (poniedziałek-piątek, godz. 14:30) oraz od 10 lutego na antenie Puls 2 (poniedziałek-piątek, godz. 19:00).

użytkownik usunięty

Mam pytanie bo właśnie zamierzam oglądać ten serial na TV Puls. Czy w tej telenoweli jest dużo akcji.

będzie????? aaaaaa cieszę się bardzo ;) może i telenowela dla dużych dzieci (no dorosła nie byłam jak ją oglądałam ;p) ale czuję do tego serialu wielki sentyment i z chęcią do niego wrócę.

ocenił(a) serial na 7

Fajnie że będzie :) Nigdy nie miałem okazji oglądać. Po obejrzeniu ''Gorzkiej zemsty'' zostałem wielkim fanem Paoli Rey ( jest cudna ) i Juana Alfonso Baptisty. Ten duet poprostu wymiata :) Liczę że i w serialu bedę mógł się nacieszyć ich dobrą rolą :) Tak czy siak, i tak ich uwielbiam :) Paola Rey to jedna z najładniejszych aktorek i kobiet na świecie, prawdziwy aniołek. Już dla samej aktorki warto zobaczyć serial ;)

pionder23

Też nie miałam okazji oglądać,ale zapowiada się fajnie no i zgadzam się,że dla samej Paoli warto obejrzeć. Cudowna kobieta!:)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 7
gejek22

Takie to ważne dla Ciebie ? Ja mam osobiście gdzieś jaką np. Ty masz orientację, to Twoja sprawa. Tu się pisze na temat a nie o czyiś sprawach ! Także, wyluzuj gościu.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
gejek22

Nie, nie lesba. Po prostu umiem obiektywnie-bez zazdrości ocenić urodę innej kobiety :p

ocenił(a) serial na 7
cocoatea

I to jest kalsa ;) Mało jest takich kobiet jak Ty. Zazwyczaj kobiety jak widzą ładniejszą od siebie, to wolą o tym nie mówić. Ale cóż, każdy ma swoje jakieś tam ... nawet faceci ;)
Pozdrawiam :)