PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=194061}

Kobieta w lustrze

La Mujer en el espejo
2004 - 2005
7,4 1,6 tys. ocen
7,4 10 1 1624
Kobieta w lustrze
powrót do forum serialu Kobieta w lustrze

Zajrzałam do tego serialu, aby zobaczyć co tak bardzo reklamują.najbardziej rzuca sie w oczy
próżność i pustota. Główny bohater obraza bohaterkę jak ja widzi bez przemiany i uważa za nic nie
wartego śmiecia.ale jak widzi niezła łaskę to juz sie nagle zakochuje.mysli tylko o niej.to potwierdza
tezę, ze tylko piękni maja szanse na milosc. Aby mieć szczęście i powodzenia trzeba dobrze
wyglądać. Ciekawe czy ten Marcos dałby te zaliczkę i kase na szpital, gdyby widział ta dziewczynę w
swoim zwykłym wcielenie?nie sadze.mało by go obchodziła.druga sprawa to jej wygląd. Dziewczyna
mloda i zgrabna.zaczarowane lustro nie jest potrzebne. Wystarczyłaby zmiana ciuchów i dobry
makijaż z pomocą dobrej koleżanki.nic więcej nie trzeba. Ktos zna ten serial?ona na końcu powróci
do swojego byle jakiego wizerunku czy zostanie zaczarowana na dobre?w innym serialu ,,brzydula"
główny bohater chociaż byl zafascynowany pięknym wyglądem bohaterki to zaczął w niej cos
dostrzegać jeszcze pod piórami !!brzydkiego kaczątka"

ignis_2

To jest tylko telenowela, także nie bierz tego aż tak do siebie. Poza tym ja od zawsze nie zgadzałam się ze stwierdzeniem, że wygląd nie ma znaczenia, bo nie ma co się oszukiwać. Oczywiście nieprawdą jest, że w brzydkiej osobie nie można się zakochać, bo można, ale dzięki jej charakterowi i osobowości, później wygląd przestaje mieć znaczenie. Dla mnie to jest oczywiste, że Marcos zwrócił uwagę na piękniejszą kobietę niż na brzydszą. Podejrzewam, że większość z nas tak by się zachowała, więc nie ma co tutaj moralizować. Odpowiadając na Twoje pytanie, Juliana nie pozostanie piękna na zawsze i Marcos pokocha ją taką, jaka jest naprawdę. Do końca nie wiem, jak to będzie, może Juliana ogarnie się w końcu i nie będzie taka brzydka. Także uważam, że telenowela wcale nie jest pusta, bo pokazuje, że pierwsze na co zwracamy uwagę, to wygląd, ale mimo wszystko charakter jest najważniejszy. Dziwne, że obejrzałaś dopiero kilka odcinków i już oceniasz.

Hadley

Jak dobrze pamiętam to ona zostaje ładna,ale już bez lustra,a gdzieś 94-113 odcinku Romero wykrada to lustro na polecenie Barbary,i to Barbara,będzie Maricą a Marcos będzie z nią a Juliana będzie zazdrosna,a teraz wrócę do końca ,Barbara chcąc być zawsze Maricą to popycha Juliane na Lustro by je rozbić ,a Juliana się kaleczy. A w 124-133 Marcos ma dosyć wyrachowanej Maricy,i powoli zbliża się do Juliany która przypomina mu tom 1 Marice,którą pokochał,a na koncu Juliana urodzi mu córkę i synka,a zapomniałam że Marcos chyba poślubi tom wredną Barbare jako Marice,Juliana będzie chciała temu zapobiec i pójdzie do Kościoła z bronią a tam też będzie Xsiomara z Bronią i rozpozna ze to Barbara udaje Marice a Juliana trafi a Kobierzynie.Dobrze wiem ze opisałam to bez ładu i składu.

ocenił(a) serial na 10
kaprysiu

O boze ale pogmatwane :)
ogldalam ostatbni odcinek tak z ciekawosci i nie sadzilam ze tyle sie wydarzylo :P
to to lustro dziala tak ze kazdy kto sie przejzy bedzie marica ?

użytkownik usunięty
ignis_2

takie zycie

użytkownik usunięty

osobiście nie chciałabym nawet splunąć na takiego chłopaka, który na początku mną pogardzał, a potem nagle się mną zainteresował bo lepiej jakoś wyglądam. Mimo wszystko to świadczy o charakterze i wychowaniu chłopaka, bo nawet jak mu się jakaś dziewczyna nie podoba to się ja szanuje - czy brzydka czy ładna. Chłopak lubiący tylko ładne i te ''lepsze'' laski to zwykły burak.