od piatku to bedzie lecialo? a bylo to juz wczesniej puszczane w polsce ? A co do gorzkiej zemsty to byla chyba jedna z najlepszych telenoveli
Jeszcze dodam jakby komuś nie pasowała godzina emisji na Pulsie.. bo o 14.30 większość jest albo w pracy albo w szkole także dla tych polecam oglądać na Puls 2 o 19.00 tyle, że z jednoodcinkowym opóźnieniem bo tam premiera będzie dopiero dzisiaj, a na Pulsie pierwszy odcinek był już w piątek.
Nie oglądałam tego serialu wcześniej, wpadła mi w oko przy pierwszym odcinku ponieważ bardzo mi przypomina "Brzydule". Nie wiem czy tylko ja mam wrażenie, że jest dużo podobieństw zwłaszcza do polskiej wersji BrzydUli; to co mi się od razu skojarzyło to imię głównego bohatera jakim jest Marcos - w "Brzyduli" był Marek i w dodatku też był takim kobieciarzem, narzeczona Marcosa podobna z charakteru do Pauliny Febo, a także jego koleżka Charlie tak jak Sebastian Olszański ;) Oczywiście nie mówię, że wszystko jest tak samo, bo jednak nikt nie wie że piękna Maritza to tak na prawdę brzydka Juliana więc historia jest inna, bo Marcos od razu się w niej zakochał, a nie tak jak było to w Brzyduli, że dopiero po jakimś czasie.
Serial fajnie się ogląda, piękni główni bohaterowie i aż trudno uwierzyć, że potrafili tak ucharakteryzować Paole Rey na Julianę ;) Zastanawiające jest tylko dlaczego nie mogłaby się tak upiększyć na prawdę, wystarczyłoby iść do fryzjera i kosmetyczki żeby zrobić się na Maritze i nie byłoby strachu, że zbrzydnie po zmierzchu ;) no, ale wiadomo, ze wtedy serial nie miałby sensu :) Wkurzająca jest też matka Juliany, na miejscu tych ludzi którzy znoszą jest "gwiazdorzenie" powiedziałabym jej, żeby sama ruszyła dupsko do roboty a nie wciąż narzekała na córkę i na to, że nie mają pieniędzy, Regina jest okropnie irytująca ;P