Kobieta w lustrze

La Mujer en el espejo
2004 - 2005
7,4 1,6 tys. ocen
7,4 10 1 1623
Kobieta w lustrze
powrót do forum serialu Kobieta w lustrze

chcialabym wiedziec kto obleje kwaem barbare?

ocenił(a) serial na 10
oxis1000

Chodzi ci o to jak straci uroe? Tzw. Bedzie chciała podpalic Juliane ale sama sie podpali i dzienki lustrze cioci mercdes zamieni sie w Baritze(gra ja Paola Rey) bedzie wiezic Juliane i wyjdzie za mracosa. nikt nie podejzewa ze to nie maritza a baritza czyli barbara.

Scofield

Ale później wyda sie, że to nie Martiza! Ucieknie i zrobi sobie operacje plasytczną i bedzie sie nazywala Vanessa czy jakos tak

ocenił(a) serial na 6
Misiaa14

A przez ile odc bedzie Baritza??tak okolo?

_Mia_

Chyba prawie na koncu! Bedzie ja poszukiwac policje i dlatego na koncu pojawi sie jako Vannessa!! Ale dokładnie to nie wiem!!

ocenił(a) serial na 10
oxis1000

przemiana Barbary w Maritze będzie w 85 odcinku. Ile będzie - tego nie wiem :) jednak gdy wszyscy już to odkryją Baritza zrobi sobie operację plastyczną i będzie udawała przyjaciółkę

ocenił(a) serial na 6
Romeeooo

Wielkie dzieki za odpowiedz:)..............

ocenił(a) serial na 10
oxis1000

Witam jeżeli lubisz oglądać Kobietę w Lustrze wejdź na forum fan !! Forum poświęcone kobiecie w Lustrze !! Są tam zdjęcia,tapety,streszczenia odcinków filmiki !! Wszystko wejdź napewno nie pożałujesz :)) !! http://www.kobietaawlustrze.fora.pl
Zapraszam i Pozdrawiam !! :)

ocenił(a) serial na 10
oxis1000

W okolicach 95 odc.( a nie 85.)
basia chcac podpalic juliane podpali siebie, bedzie w szpitalu , straci urode, poprosi wiernego romera by przyniosł jej lustro i zamieni sie w
maritze.
jako maritza neiźle namiesza, m.in bedzie prześladować juliane, potem marcos z juliana bedzie miał romans, ale wcześneij sprawi by juliana była w psychiatryku (bo na slubie maritzy fałszywej i marcosa juli wkroczy i powie o przemianie basi, nikt jej nie uwierzy i marcos wyśle ją do psychiatryka)
kiedy jednak zostanie udowodnione to że maritza to basia basia wyjedzie z kraju i przemieni sie w vanese(przez operacje plastyczną)
to bedzie na końcu, w efekcie zabije ją romero który bedize miał jej za złe że nigdy go nie pokochała.
Basia zabije też xiomare

ocenił(a) serial na 10
Scofield

A kiedy Baritza zabije Xiomare? Przed swoim ślubem z Marcosem czy potem?

ocenił(a) serial na 10
Rockin_Up

Maritza (Baritza) zabije Xiomare po slubie z Marcosem.

ocenił(a) serial na 10
oxis1000

W 83 odcinku będzie pożar, a w końcówce 85 przemiana... Oglądałem telenowelę w oryginalne, więc wiem

Romeeooo

zapraszam na www.ultimo.mojeforum.net mnustwo zdjec z lmeee no i odcinki poi polsku

Ania2341490

Bardzo serdecznie zapraszam na forum na którym znajdziecie Odcinki po polsku fotki streszczenia i wiele innych ciekawostek www.slodziutkie.mojeforum.net