PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=194061}

Kobieta w lustrze

La Mujer en el espejo
2004 - 2005
7,4 1,6 tys. ocen
7,4 10 1 1619
Kobieta w lustrze
powrót do forum serialu Kobieta w lustrze

Luzmily w serialu nie mogę oglądać na razie a jestem ciekawa co z nią bedzie/?

ocenił(a) serial na 10
bb333

Oczywiscie beda razem :) i beda mieli 2 dzieci :) a bedzie jeszcze jakas akcja z tym lustrem ze ta barbara sie zamieni bo tez sie w nim przejrzy

Magder

Ty mówisz o Maritzy, a bb333 pytała o Luzmilę :) Nie jestem pewna na 100%, ale wydaje mi się, że będzie z Charliem :) Na pewno przez długi będą mieli wspólny wątek miłosny, ale zakończenia nie pamiętam.

ocenił(a) serial na 10
Borysoth23

Faktycznie zle przeczytalam ;)
Tak bedzie z Charliem i beda mieli dziecko, ciekawi mnie jak sie spikna :)

Magder

W jednym z odcinków pijany Charlie przyjdzie do Akademii szukać Ginger, gdzie spotka Luzmile i Juliane, które z obawy przed pobiciem Charliego przez Nino położą go spać w pokoju Luzmily. Tak o to rozpocznie się ich historia. Charliemu spodoba się uroda i charakter Luizmili. Będzie robił wszystko by ją zdobyć. Jednak Luzmila tak łatwo nie ulegnie. Na pewien czas się rozstaną, co będzie związane z dzieckiem Charliego i Giselle, która zagroziła Luzmili., że odda je do adopcji jeśli ta nie zostawi Charliego. Ostatecznie swojego synka Charlie wychowa razem z Luzmilą je wychowa. Na końcu będą jedno wielką rodziną razem z Pedrito, Nachito. Tak w wielkim skrócie przedstawia się ich historia. Ich wątek rozpoczyna się od 42 odcinka. Wg mnie stanowili fajną parę taką dynamiczną.

ocenił(a) serial na 7
bb333

będzie razem z charliem i będą wychowywać jego dziecko,i dwóch chłopców.