PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=194061}

Kobieta w lustrze

La Mujer en el espejo
2004 - 2005
7,4 1,6 tys. ocen
7,4 10 1 1619
Kobieta w lustrze
powrót do forum serialu Kobieta w lustrze

taka troche inna "brzydula', ale super! jak ktos widzial, to niech do mnie napisze :))

Pieczarka

ja widziałam ale tylko urywki na stronce:) serial wydaje się bardzo ciekawy mogłabyś mi napisać najważniejsze rzeczy albo chociaż troszkę o tym serialu:) byłabym wdzięczna.... chyba sa tam siostry bliźniaczki jedna dobra jedna zła czy cos takiego.... ale fabuły nie znam jak byś wiedziala to proszę odpisz

Amelia_7

to nie jest o blizniaczkach :P zaraz opowiem... wiec Juliana jest bardzo brzydka (ma taka idiotyczna grzywke, fuj) ale dobra i madra... jej matka jest piekna i nieznosi tego, ze jej corka jest brzydka. wiec jej wciaz dokucza. ale ona (Juliana) znajduje magiczne lustro, dzieki niemu moze sie przemienic w Maritze, bardzo piekna kobiete. ale Maritza jest piekna tylko dlatego, ze Juliana ma piekne wnetrze. i ona jest Maritza w dzien, a w nocy zmienia sie w Juliane. tak mniej wiecej. kiedyindziej napisze wiecej, bo musze lepiec. pozdro :))

ocenił(a) serial na 10
Pieczarka

A więc Juliana wcale nie znajdzie lustra tylko jej babcia Mercedes jej je pokarze. Maritza będzie modelką w firmie kosmetycznej Mutti tam pozna Marcosa - miłość jej życia. Dwa najbardziej czarne charaktery to Xiomara była narzeczona Marcosa i Barbara mściwa i zawistna druga żona Gabriela Mutti. Gabriel Mutti ma adoptowanego syna właśnie Marcosa, a jego prawdziwą córką jest Juliana. Przyjaciółką Juliany jest Luzmila któa marzy o byciu tancerką.

Pardon

Glówne role w tym filmie graj Paola Ray i Juan Alfonso Baptista - czyli praktycznie tak samo jak w Gorzkiej zemscie. A zeby tego bylo malo, to z Gorzkiej zemsty graja jeszcze: Ruth, Sara, Gabriela, Eva, Leandro i wiele innych osób :):):)

ocenił(a) serial na 10
Pieczarka

czesc jest taka stronka www.telemundo.com
tam są skrócony każdy odcinek Kobiety w Lustrze !!!