oglądam te telenowele i doszłam do 55 odcinka,i Martiza/Juliana jest w ciąży czy ona urodzi to
dziecko?w którym odcinku?bo jak oglądałam ostatni (z ciekawośći)to znowu mówi do Marcosa tak
kochanie jestem w ciąży?
Ja na razie oglada to co leci na pulsie. Tez widziałam ostatni odcinek i no ciekawe jak to sie potoczy. A ona z marcosem bedzie w ciazy ?
już obejrzałam dalsze odcinki,otóż Barbara uknuje intryge przeciwko Maritzy,zostanie nie słusznie oskarżona,w wyniku ucieczki Maritza straci swe dziecko,ponieważ ulegnie wypadkowi...działo sie będzie dopiero po 80 odcinku...więcej nie zdradze:)
Chyba troszke przekombinowane to jest :) no ale zobaczymy :P A kiedy matka Juliany dowie sie ze ona sie zmienia ?
Ta po odc. 80 Basia będzie mieć wypadek, bo chciała spalić Maritzę, której nic na szczęście się nie stało, ona zacznie się palić, będzie potem mieć blizny, przymróżone oko, zakrzywione usta i bedzie prawie łysa, będzie mieć jedynie kilka kudełek, niestety ukradnie Juliannie lustro i zmieni się w Maritzę, a Julianna już nie będzie Maritzą.