PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=194061}

Kobieta w lustrze

La Mujer en el espejo
2004 - 2005
7,4 1,6 tys. ocen
7,4 10 1 1619
Kobieta w lustrze
powrót do forum serialu Kobieta w lustrze

witam mam pytanie

ocenił(a) serial na 7

oglądam te telenowele i doszłam do 55 odcinka,i Martiza/Juliana jest w ciąży czy ona urodzi to
dziecko?w którym odcinku?bo jak oglądałam ostatni (z ciekawośći)to znowu mówi do Marcosa tak
kochanie jestem w ciąży?

ocenił(a) serial na 10
Sol1987

Ja na razie oglada to co leci na pulsie. Tez widziałam ostatni odcinek i no ciekawe jak to sie potoczy. A ona z marcosem bedzie w ciazy ?

ocenił(a) serial na 7
Magder

już obejrzałam dalsze odcinki,otóż Barbara uknuje intryge przeciwko Maritzy,zostanie nie słusznie oskarżona,w wyniku ucieczki Maritza straci swe dziecko,ponieważ ulegnie wypadkowi...działo sie będzie dopiero po 80 odcinku...więcej nie zdradze:)

ocenił(a) serial na 10
Sol1987

Chyba troszke przekombinowane to jest :) no ale zobaczymy :P A kiedy matka Juliany dowie sie ze ona sie zmienia ?

ocenił(a) serial na 7
Magder

dowie sie dopiero chyba po 130 odcinku czyli prawie przy końcówce.

Sol1987

Ta po odc. 80 Basia będzie mieć wypadek, bo chciała spalić Maritzę, której nic na szczęście się nie stało, ona zacznie się palić, będzie potem mieć blizny, przymróżone oko, zakrzywione usta i bedzie prawie łysa, będzie mieć jedynie kilka kudełek, niestety ukradnie Juliannie lustro i zmieni się w Maritzę, a Julianna już nie będzie Maritzą.