PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=558436}

Kobieta ze stali

Soy tu dueña
2010
7,7 482  oceny
7,7 10 1 482
Kobieta ze stali
powrót do forum serialu Kobieta ze stali

Tylko ze wzgledu na niego bede ogladac ta telenowele ,długo czekałąm na serial z jego udziałąem 5 lat ,ostatni to Sidła namietnosci i napewno bedzie super tylko ze Lucero nie lubie ale Spanic moze dac czadu jako czarny charakter.

jazdowicz2666

Już popełniła w piątek będzie ciąg dalszy :P

jazdowicz2666

Ale będzie przyciągał czarne charaktery :P

dominik1989

nie pamietam talenoweli w ktorej na głownego bohatera trzeba było czekac 3 tygodnie , nie mowie zeb y odrazu sie spotkali i zakochali ale pokazywac ich oboje.Wielka szkoda .Czekam z utesknieniem

mika26

taka koncepcja. Najpierw musi ten drań ją zranić. Żeby ona pojechała na ranczo rodziców.

dominik1989

Gdy miałam 11 lat ogladałam Esmeralde i po raz pierwszy zobaczyłam Fernando Colunge i sie zakochałam ,zreszta nie tylko ja wszystkie kolezanki z podwórka ,i tak 17 lat pozniej nic sie nie zmieniło miłosc trwa dalej,jest czarujacy:)

mika26

Z tego co widzę to Colunga będzie w tej noveli znakomity. On chyba nigdy nie zawodzi. Wnioskuję z YT, że w stosunku do humorzastej Valentiny będzie on dla niej zabawny, pełen wdzięku i sexy zarazem. Czy tak będzie? Pytanie dla tych którzy oglądali ;)

ocenił(a) serial na 10
kocyk_

Tak będzie jej humorki nie bedą robić na nim wrażenia :)

kocyk_

Tak ;) Później, gdy Valentina będzie przeginać to wyrzuci jej czego ma dość :D

jagodajulia

No to film zapowiada się bosko. Odpuściłam sobie 'Dzikie Serce', ponieważ nie lubię telenowel, kiedy mam wątpliwości czy główny bohater naprawdę kocha protagonistkę. A ja muszę mieć takie poczucie, żeby serial mnie nie nużył. Co do Octavia mam takie wątpliwości. W 'Kobiecie..' takich chyba nie będzie.. :D :D

kocyk_

Wg mnie prot jest genialny ( i nie mówię tego ze względu na Colungę, którego uwielbiam) i wg mnie widać miłość między Valentiną, a Jose Miguelem i można uwierzyć, że oni się kochają ;) (A co do Dzikiego serca i Octavia to ja uważam, że Octavio nigdy Maricruz nie kochał).

jagodajulia

nareszcie dzis pojawił sie Jose Migel ,zapowiada sie ze bedzie super zabawny ,uroczy tak jak ktos wczesniej napisał .Swoja droga Fernando Colunga wyglada obłednie ,jest poprostu przystojny tak samo jak 17 lat temu w Esmeraldzie.