Tylko ze wzgledu na niego bede ogladac ta telenowele ,długo czekałąm na serial z jego udziałąem 5 lat ,ostatni to Sidła namietnosci i napewno bedzie super tylko ze Lucero nie lubie ale Spanic moze dac czadu jako czarny charakter.
nie pamietam talenoweli w ktorej na głownego bohatera trzeba było czekac 3 tygodnie , nie mowie zeb y odrazu sie spotkali i zakochali ale pokazywac ich oboje.Wielka szkoda .Czekam z utesknieniem
Gdy miałam 11 lat ogladałam Esmeralde i po raz pierwszy zobaczyłam Fernando Colunge i sie zakochałam ,zreszta nie tylko ja wszystkie kolezanki z podwórka ,i tak 17 lat pozniej nic sie nie zmieniło miłosc trwa dalej,jest czarujacy:)
Z tego co widzę to Colunga będzie w tej noveli znakomity. On chyba nigdy nie zawodzi. Wnioskuję z YT, że w stosunku do humorzastej Valentiny będzie on dla niej zabawny, pełen wdzięku i sexy zarazem. Czy tak będzie? Pytanie dla tych którzy oglądali ;)
No to film zapowiada się bosko. Odpuściłam sobie 'Dzikie Serce', ponieważ nie lubię telenowel, kiedy mam wątpliwości czy główny bohater naprawdę kocha protagonistkę. A ja muszę mieć takie poczucie, żeby serial mnie nie nużył. Co do Octavia mam takie wątpliwości. W 'Kobiecie..' takich chyba nie będzie.. :D :D
Wg mnie prot jest genialny ( i nie mówię tego ze względu na Colungę, którego uwielbiam) i wg mnie widać miłość między Valentiną, a Jose Miguelem i można uwierzyć, że oni się kochają ;) (A co do Dzikiego serca i Octavia to ja uważam, że Octavio nigdy Maricruz nie kochał).