Odcinki są nadal na tvnplayer, dzis 23 ktory mial byc w tv dzisiaj i codziennie beda nowe ;)
No właśnie a nawet jak ma to nie każdemu się będzie chciało oglądać. Ja miałem obejrzeć początek odcinku 15 i do tej pory nie obejrzałem, bo mi się nie chciało.
oni chyba to robią specjalnie
pokażą serial, widz się wkręci, zdejmują z anteny i trzeba oglądać dalej na tvnplayer
Ja mam taką funkcję w tv Samsung Smart Hub i tam mam różne aplikacje,i w tym TVN Player i mam bez reklam jedynie przed oglądaniem serialu jest kilka reklam,a później gdy się zacznie to już żadnej nie mam. ;)
Kobiety ze stali nie będę ogladać w playerze bo juz kiedyś widziałam na Zone romantica więc szkoda mi czasu i transferu
jedynie Niewinną intrygę muszę dokończyc
No to może tylko 1 dali. Ja tam się nie przejmuje przerzuciłem się na dzikie serce. obejrzałem już dzisiaj w nocy 3 odcinki spoko serial ;) Lubie takie klimaty.
Ale co z tego, że będzie nowy może ktoś nie ma czasu codziennie oglądać i znowu zniknie odcinek i nie będzie mógł obejrzeć :P
Jak masz tv Samsung to powinnaś mieć funkcje Smart Hub,i tam masz o 18 codziennie nowy odc. i przed nim tylko 2 min.reklam a potem oglądasz cały serial bez ani jednej reklamy. ;)
Teraz to już wszyscy zrzędzicie :). Lipa, że tvn7 tak nas załatwił, ale na szczęście telka jest na playerze i ja nie mam problemu z oglądaniem. A jak ktoś jest za leniwy na to, żeby wejść w internet i sobie włączyć, no to z deka żenada. Telka bardzo ciekawa i jedna z lepszych. Dzikie serce w ogóle mnie nie zainteresowało. Wkurza mnie ta cała dzikuska, co biega wiecznie brudna i w tej samej podartej sukience. A poza tym cała fabuła jest dość nudna i główni bohaterzy bez żadnego polotu. Duet Valentina&Jose Miguel zdecydowanie ciekawszy :D
teraz np dzisiaj powinien byc 26 odcin ek ale poki co nie ma ze dostepny za iles tam godzin jak zawsze... caly czas 25 jest odcinkow
W końcu teraz na TVN Player udostępniają szybciej nowe odc.i nie trzeba czekać do 18,i do tego są w HD. ;)
U mnie jest od 18, że odcinek będzie dostępny za kilka minut i tak w kółko od kilku godzin.
Jak już wcześniej pisałem ja mam taką funkcje w tv Smart Hub,i tam na TVN Player odc.są regularnie dodawane.Widocznie Player przez neta ma opóźnienie.
czemu jeszcze nie ma 27 ? nie no na ten player to ta cała stacja powinna się przenieść ! A na facebooku TVN7 nadal wrzawa i dobrze ! Postujcie tam to może wznowią serial.
co do wznowienia to ja juz nie mam nadzieji w kólko pisza ze na player sa , juz nigdy nie włacze 7 , zanujaca stacja
już jest 27 ale teraz dopiero godz 14 co za żenada .. i tak nie będę oglądać na tym głupim playerze co reklam jest więcej niż filmu
U mnie 27 odcinek był dzisiaj od rana, ciekawe o której dadzą 28. Coś ten player się psuje, niestety. A propo reklam... w telewizji też je masz :) poza tym odcinek jest cały, więc nie może być reklam więcej niż filmu :)
Witam czy ktos wie gdzie mozna obejzec ten serial poza player bo za granica nie nie moge nie da rady masakra jakas
Albo na youtubie, albo z gryzonia można ściągnąć. Na gryzonie są wszystkie do samego końca, niestety jakość bardzo słaba.
Nie wiem, nie oglądam. Tutaj mam za darmo i w jakości hd, wiec parę reklam mi nie przeszkadza. Za dobrze byśmy mieli, jakby jeszcze reklam nie było :D
gdzie jeszcze mozna ogladac , ja bym nie narzekała ze jest tylko na player ale jakosc jest fatalna nie wiem czy wszedzie ale u mnie strasznie przerywa , na youtubie te kilka odc miało lepsza jakosc ale juz nikt ich nie dodaje