PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=558436}

Kobieta ze stali

Soy tu dueña
2010
7,7 482  oceny
7,7 10 1 482
Kobieta ze stali
powrót do forum serialu Kobieta ze stali

Odcinki są nadal na tvnplayer, dzis 23 ktory mial byc w tv dzisiaj i codziennie beda nowe ;)

sarah496

ale to nie rozwiazanie nie kazdy ma komputer

mika26

No właśnie a nawet jak ma to nie każdemu się będzie chciało oglądać. Ja miałem obejrzeć początek odcinku 15 i do tej pory nie obejrzałem, bo mi się nie chciało.

sarah496

oni chyba to robią specjalnie

pokażą serial, widz się wkręci, zdejmują z anteny i trzeba oglądać dalej na tvnplayer

ocenił(a) serial na 8
Seiya

Ale tam chociaż bez głupich reklam jest. ;D

jazdowicz2666

są reklamy i to 3 razy

ocenił(a) serial na 8
Seiya

Ja mam taką funkcję w tv Samsung Smart Hub i tam mam różne aplikacje,i w tym TVN Player i mam bez reklam jedynie przed oglądaniem serialu jest kilka reklam,a później gdy się zacznie to już żadnej nie mam. ;)

jazdowicz2666

Ja tam mam ich dupie przerzucam się na dzikie serce tylko nadrobię odcinki w necie ;)

dominik1989

Kobiety ze stali nie będę ogladać w playerze bo juz kiedyś widziałam na Zone romantica więc szkoda mi czasu i transferu
jedynie Niewinną intrygę muszę dokończyc

Seiya

na player powinien byc juz 23 odcinek a jest do 22 chyba te odcinki nie znikaja jak raz pokaza?

mika26

jest do 22 odc a wczoraj był juz 23 nie ma go

mika26

wszystkie do 22 sa a wczorajszego nie ma moze tez zakonczyli

mika26

No bo skąd mają brać jak w TV nie puszczają ;)

dominik1989

ale wczoraj był 23

mika26

o godz 18

mika26

sarah 496 tez pisała ze sa na tvn player i wczoraj był ,

mika26

No to może tylko 1 dali. Ja tam się nie przejmuje przerzuciłem się na dzikie serce. obejrzałem już dzisiaj w nocy 3 odcinki spoko serial ;) Lubie takie klimaty.

dominik1989

dzisiaj tez bedzie nowy

mika26

Ale co z tego, że będzie nowy może ktoś nie ma czasu codziennie oglądać i znowu zniknie odcinek i nie będzie mógł obejrzeć :P

dominik1989

na player sa odcinki za darmo?

mika26

czego ?

mika26

jak nie ma u mnie jest 23 i o 18 bedzie juz 24, i sa za darmo, tyle ze czasem reklamy sie wlaczaja

sarah496

teraz sa ale rano nie było

ocenił(a) serial na 8
sarah496

Jak masz tv Samsung to powinnaś mieć funkcje Smart Hub,i tam masz o 18 codziennie nowy odc. i przed nim tylko 2 min.reklam a potem oglądasz cały serial bez ani jednej reklamy. ;)

ocenił(a) serial na 7
dominik1989

Teraz to już wszyscy zrzędzicie :). Lipa, że tvn7 tak nas załatwił, ale na szczęście telka jest na playerze i ja nie mam problemu z oglądaniem. A jak ktoś jest za leniwy na to, żeby wejść w internet i sobie włączyć, no to z deka żenada. Telka bardzo ciekawa i jedna z lepszych. Dzikie serce w ogóle mnie nie zainteresowało. Wkurza mnie ta cała dzikuska, co biega wiecznie brudna i w tej samej podartej sukience. A poza tym cała fabuła jest dość nudna i główni bohaterzy bez żadnego polotu. Duet Valentina&Jose Miguel zdecydowanie ciekawszy :D

ocenił(a) serial na 8
mika26

Każdy nowy odc.jest czynny od 18;00 na TVN Player.

jazdowicz2666

teraz np dzisiaj powinien byc 26 odcin ek ale poki co nie ma ze dostepny za iles tam godzin jak zawsze... caly czas 25 jest odcinkow

sarah496

no własnie moze wogle nie bedzie na player tez

ocenił(a) serial na 7
mika26

Odcinek 26 już jest dostępny na player :)

ocenił(a) serial na 8
sarah496

Jest już dostępny na szczęście. ;)

ocenił(a) serial na 8
sarah496

W końcu teraz na TVN Player udostępniają szybciej nowe odc.i nie trzeba czekać do 18,i do tego są w HD. ;)

jazdowicz2666

a czy na player sa odcinki z napisami czy lektorem

ocenił(a) serial na 8
mika26

Z tym samym lektorem co na TVN7 był. ;)

ocenił(a) serial na 7
jazdowicz2666

Możecie już oglądać 27 odcinek? Ciągle jest zablokowany ;/

ocenił(a) serial na 8
Hadley

Przecież od 18 jest czynny. ;)

ocenił(a) serial na 7
jazdowicz2666

U mnie jest od 18, że odcinek będzie dostępny za kilka minut i tak w kółko od kilku godzin.

ocenił(a) serial na 8
Hadley

Jak już wcześniej pisałem ja mam taką funkcje w tv Smart Hub,i tam na TVN Player odc.są regularnie dodawane.Widocznie Player przez neta ma opóźnienie.

jazdowicz2666

czemu jeszcze nie ma 27 ? nie no na ten player to ta cała stacja powinna się przenieść ! A na facebooku TVN7 nadal wrzawa i dobrze ! Postujcie tam to może wznowią serial.

kocyk_

własnie na facebooku pisza ze odcinki nie chodza ze player zle działa to prawda?

mika26

co do wznowienia to ja juz nie mam nadzieji w kólko pisza ze na player sa , juz nigdy nie włacze 7 , zanujaca stacja

mika26

już jest 27 ale teraz dopiero godz 14 co za żenada .. i tak nie będę oglądać na tym głupim playerze co reklam jest więcej niż filmu

ocenił(a) serial na 7
kocyk_

U mnie 27 odcinek był dzisiaj od rana, ciekawe o której dadzą 28. Coś ten player się psuje, niestety. A propo reklam... w telewizji też je masz :) poza tym odcinek jest cały, więc nie może być reklam więcej niż filmu :)

ocenił(a) serial na 10
Hadley

Witam czy ktos wie gdzie mozna obejzec ten serial poza player bo za granica nie nie moge nie da rady masakra jakas

ocenił(a) serial na 7
katarzyna_kurowska

Albo na youtubie, albo z gryzonia można ściągnąć. Na gryzonie są wszystkie do samego końca, niestety jakość bardzo słaba.

katarzyna_kurowska

Na anyfiles można obejrzeć.

Hadley

na playerze tvpuls nie ma reklam przed filmem i w środku więc heloł ?

kocyk_

na youtubie ktos wrzuca ale narazie jest tylko do 26 bodajze

ocenił(a) serial na 7
kocyk_

Nie wiem, nie oglądam. Tutaj mam za darmo i w jakości hd, wiec parę reklam mi nie przeszkadza. Za dobrze byśmy mieli, jakby jeszcze reklam nie było :D

Hadley

gdzie jeszcze mozna ogladac , ja bym nie narzekała ze jest tylko na player ale jakosc jest fatalna nie wiem czy wszedzie ale u mnie strasznie przerywa , na youtubie te kilka odc miało lepsza jakosc ale juz nikt ich nie dodaje

ocenił(a) serial na 7
mika26

To jak pisałam wyżej, zostaje jeszcze chomik.

ocenił(a) serial na 10
mika26

Ja mam super jakośc i nic nie zacina.... dziwna sprawa u ciebie z tą jakością