odkad nie ma serialu w tv tylko w internecie nikt juz nie komentuje serialu , a bardzo szkoda bo dopiero teraz jest superowa telka, co do powrotu serialu straciłam nadzieje juz jej nie oddadza
Nie oddadzą, nie ma szans. Ale rzeczywiście szkoda, że na forum zrobiła się taka cisza, szczególnie, że dostęp do telki jest, tyle, że trzeba samemu ją uruchomić. Może już inni przestali ją oglądać z lenistwa :). Mnie już od dawna żadna telenowela tak nie zainteresowała, jak ta. Włączam sobie ją codziennie, a jak na mnie, to prawdziwy cud.
Właśnie na razie przynudza ta telka,oby już wrócił Alonso i zacznie wtedy coś dziać.Aha mam nadzieje że jeszcze akcja będzie się toczyła w mieście,tak jak to było na początku,a nie tylko na tym zadupiu.
Nom to ładna lipa,telka dużo traci na tym bo ile można patrzeć na to zadupie. :P A możesz napisać w którym odc.pojawi się Alonso. ?
Oni pasują do siebie,charaktery mają identyczne,jeszcze tylko Alonso brakuje do pakietu. ;D Bo ten cały Jose Miguel już działa mi na nerwy,taki pi.zduś robiący tylko z siebie pajaca i nic więcej. :)
Ja akurat JM lubie, wyluzowany i ogólnie zabawny bardzo pozytywny jest i przed wszystkim mądry nie jest głupim protem tak jak np w Dzikim sercu... ;)
Ja akurat lubie JM jest zabawny pozytywny i mądry przede wszystkim nie tak jak Prot w dzikim sercu ;)
Ja akurat nie oglądam Dzikie serce,ale JM jak dla mnie jest bardzo irytujący,te jego uśmieszki,zagrania,po prostu nie zachowuje się jak prawdziwy facet.Nom ale każdy ma inne upodobania co do aktorów. ;)
Pisałaś że już akcji w mieście nie będzie,a już dziś na koniec odcinka była. :P
Musisz koniecznie obejrzeć dzisejszy odcinek załapiesz sie na kolejne kilka minut :D
Tak akcji mnóstwo było w dzisiejszym odc.aż szkoda gadać,tyle że aż nie mogłem się doczekać końca tego odc.Całe szczęście że na TVN Player nie ma reklam podczas oglądania. :P
No ja jeszcze nie oglądałam także wszystko przede mną ;) rozumiem że sie wynudzileś :p kto nie ma reklam ten nie ma hahaah