PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=649933}

Kochanki

Mistresses
2013 - 2016
7,1 3,5 tys. ocen
7,1 10 1 3529
Kochanki
powrót do forum serialu Kochanki

Extra serial wiem ,że krótki ale bombowy i obsada świetna Alyssa Milano naj.

ocenił(a) serial na 9
Megawiki2001

Tak, mi też się serial bardzo podoba , ale oprócz świetnej Alyssy Milano w serialu jest wiele fantastycznych aktorów : Shanym Sossamon ,Jes Macallan oraz Jason George .

Oliwia_Hart

Stanowczo się zgadzam, a Josslyn i Savi przełomowe żeńskie role:) Pozdrawiam!

Megawiki2001

Wiadomo coś o sezonie 2gim?

avosette

Ja narazie nic nie słyszałam, ale mam nadzieje, że się pojawi :p

użytkownik usunięty
Megawiki2001

Zgadzam się z wami że to świetny serial oraz dobrze dobrani aktorzy ;) Uwielbiam Savi i Dominick

Skąd ściągacie odcinki?Bo jakoś nie specjalnie na torrentach można znaleźć,przynajmniej na tych,skąd ściągam inne produkcje.

avosette

online możesz oglądać na zalukaj na przykład.

avosette

możesz na przykład co wtorek oglądać na foxlife :)

oczko969

Nie oglądam tv,a już z lektorem tym bardziej bym nie chciała filmu widzieć,także spróbuję poszukać w sieci.Jakiś czas temu widziałam kilka odcinków brytyjskiej wersji i było nawet ok.

avosette

No powiem, że kiepski zrobili lektor, dialogi są bardzo wyciszone a lektor głośny i czasem nawet ciężko skojarzyć kto mówi jaką kwestię. Ale oglądając w tv podnoszę oglądalność i mam nadzieję, że zrobią drugi sezon :D

avosette

Oglądałem również pierwowzór angielski z 2008 r jest dobrze zrobiony i postacie realistyczne , natomiast amerykańska wersja nie przypadła mi do gustu , może dlatego że akcja filmu zbyt mocno się pokrywa z oryginałem. Ale jeśli ktoś nie widział angielskiej wersji to serial może się podobać.