PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=525497}
6,9 137  ocen
6,9 10 1 137
Koishite Akuma: Vampire Boy
powrót do forum serialu Koishite Akuma: Vampire Boy

Kuromiya

ocenił(a) serial na 10

Zakochałam się w nim od pierwszego odcinka i pochłonełam całą sobą, może dlatego, że typ takich chłopaków jest w moim guście. Przede wszystkim tajemniczy, opanowany, skrywający wszystko w sobie, a jednak z dobrym sercem, przyjazny, bystry, inteligentny, elokwentny. Jego bół, jego cierpienie którego nie potrafił okazać sprawiły, że płakałam razem z nim, płakałam i wtedy gdy pytał się siebie, dlaczego jest tak, a nie inaczej, dlaczego jest wampirem, dlaczego nie może być człowiekiem, dlaczego nie może być kontrolowanym przez uczucia, płakałam i wtedy gdy pierwszy raz się uśmiechnął, gdy pierwszy raz w ciągu 10-sięciu lat miał chwile szczęścia, płakałam i wtedy gdy odchodził na zawsze, polecam wszystkim takie emocje.

ocenił(a) serial na 10
ballonova

Ja również. Bardzo dobry serial o wampirach i nie jest "przesłodzony" jak amerykańskie produkcje.

ocenił(a) serial na 10
ballonova

Serial genialny :) Tak jak napisano powyżej - nie jest ani mdły, ani przesłodzony, ani "zmierzchowy". Aktorzy również świetnie dobrani, polubiłam nawet postać tego starego wampira, co stworzył Kuromiyę.
Dla mnie rewelacja, wciągnął mnie bez reszty.
Dwa ostatnie odcinki płakałam jak bóbr :-( Smutne, acz piękne zakończenie było tylko wisienką na torcie.