PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=629466}
5,8 14 tys. ocen
5,8 10 1 13831
Komisarz Alex
powrót do forum serialu Komisarz Alex

Jeśli kiedyś zabiją Orlicza, to wydaje mi się , że zginie on przez te prywatne śledztwo, które prowadzi. Zabójcy jego rodziców dopadną i jego, bo okoliczności ich śmierci są podejrzane , niejasne i coś śmierdzi". Ponadto zamieszany jest w to szef policji.

ocenił(a) serial na 10
telimena79

chyba że wszystko wyjaśni się w sobotnim odc gdzie szef policji bedzie rył pod Michałem i powie jego szefowi że nie może wyjsć żywo z akcji ale ma być w 5 sezonie więc wszystko będzie ok

ocenił(a) serial na 6
telimena79

Zabiją, ale jeszcze nie teraz i na pewno nie przez śledztwo w sprawie śmierci rodziców....
Orlicz zginie w wybuchu, podczas ataku terrorystycznego na lotnisku. Wszystko będzie tak jak w oryginale.
Pocieszające jest jedynie to, że tym razem Aleks nie będzie świadkiem śmierci swego trzeciego już pana.
Ale tak jak napisał kolega ghf powyżej - Orlicz ma być w 5 sezonie, być może dłużej, więc do tego odcinka jeszcze szmat czasu...

ocenił(a) serial na 10
MrJigssaw

jednak nikt nie potwierdził ani nikt nie widział odc ze śmiercią Brandtnera tylko Francuzi na swojej wikipedi to podali może okaże się ze zginie jak ten gbur Lorenzo w wybuchu samochodu pułapki

MrJigssaw

Orlicz jest drugim a nie trzecim panem Alexa

ocenił(a) serial na 10
mrowa93

a ten policjant Robert co zginą w 1 odc wtedy Marek go przygarną

ocenił(a) serial na 6
mrowa93

Zapomniałeś o jego właścicielu, który zginął w strzelaninie w pierwszym odcinku. Dopiero wtedy Bromski przygarnął Aleksa, a po jego śmierci Orlicz. A więc to trzeci właściciel.

MrJigssaw

no racja pominąłem go sorry skupiłem sie na tych "policjantach"

ocenił(a) serial na 10
mrowa93

mam nadzieje że śmierć Orlicza szybko nie nastąpi bo dadzą jakiegoś gbura takiego jak Fabrii i będzie kicha

ghf

hmmn, a ja chcę żeby pan Pawlicki odszedł z tego serialu

ocenił(a) serial na 10
wiolkas7

oby nie bo znim ten serial zaczyna troche przypominać orginał a nie telenowele jak z Kubą

ghf

nie znam oryginału, oglądałam dwa pierwsze odcinki tego serialu i tak mnie zraził, począwszy od mega-sztucznej gry aktorów, zwłaszcza tego blondyna co zdaje się być głównym bohaterem, a skończywszy na naiwnej fabule o psie, który ma być bardzo mądry, a snuje się między tymi aktorami jak niewytresowana niedojda, iż żałuję, że jeden z najlepszych polskich aktorów bierze w nim udział... o to mi tylko chodziło. Być może teraz ten serial się poprawił, ale negatywne pierwsze wrażenie pozostało.

ocenił(a) serial na 10
wiolkas7

ja jako wielki fan orginału też byłem zniesmaczony ale teraz jest dużo lepiej Pawlicki troche to aktorsko pociągną pies jest mądrzejszy wczesniej był jakby zagubiony a teraz pokazuje że coś potrafi teraz ten serial przypomina kryminał z elementami chumorystycznymi podobnie jak Rex