PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=99251}

Komisarz Rex

Kommissar Rex
1994 - 2004
6,4 8,0 tys. ocen
6,4 10 1 7950
Komisarz Rex
powrót do forum serialu Komisarz Rex

Branthner

ocenił(a) serial na 10

co wy gadacie za glupoty gdzie widzieliscie odcinki o eksplozkji czy lotnisku czy wogule o smierci
branthnera? to sie kupy nie trzyma. osttani odcinek byl z tym laserem i oboje z christianem na nim
byli

Monalia

te odc były tak brutalne że wyemitowano je raz w Austrii i w Niemczech miałem przyjemnośc zobaczyć ten odc

ghf

A mógł byś go streścić, jak Rex na to wszystko zareagował ?

villanowska

Kunz zabrał Rexa i zakładników i nie był światkiem śmirći Alexa powiedział mu Fritz i był smutny

ocenił(a) serial na 10
ghf

Więc nigdzie nie znajde tego odcinka?

Angelina450

tak nie znajdziesz

ocenił(a) serial na 10
ghf

ale jak branthner jak zginal? rex byl przy tym? A christian co sie z nim stalo?

Monalia

Alex , Rex i kunz odbijali zakładników Rex z Fritzem wyprowadzili wszystkich , a Alex chciał rozbroić bombe ale nie zdążył , Christian załamany śmiercią przyjaciela i 2 szefa po Moserze dostał awans ale nie chciał juz pracować z Kunzem i Rexem i odszedł

ocenił(a) serial na 10
ghf

lol i dlaczego tego nie puscili, ciekawe czy moze pewnego dnia na dvd znow to wyjdzie, fajnie by to ogladac, bo 7 sezon konczy sie z alexem i nagle nastepny odcinek bez zadnego wyjasnienia jest z markiem. troch głupio, ale nie sdze by odcunek był az tak dramatyczny by nie mogli go puscic

Angelina450

odc był tak brutalny że nie wemitowali go znam dobrze niemiecki i napisałem do Sat 1 dostałem takie odp że oni juz dostali zakaz na emisje tego odc

ocenił(a) serial na 10
ghf

lol a szkoda alex i christian byli najlepsi ale coz.. A ten morini i lorenzo teraz graja tez sa niezli i co sie z nimi stanie wiecie cos?

Monalia

Morini jest fajny ale tego Lorenzo to mało kto lubi bo jest chamski , Morini odejdzie do Mediolanu a ten gbur Fabbri zginie w 2 odc 14 sezonu i przyjdzie bardzo fajny opiekun Davide rivera , !6 sezon na Rai 2 od lutego znów z innym komisarzem

ocenił(a) serial na 10
ghf

czyli ten lorenzo zginie? a szkoda ze morini odejdzie jest fajny a tego davide rivera to chyba nie widzialam ..

Monalia

zginie wyleci w powietrze w samochodzie a odc 14 i 15 sezonu są na yt

ocenił(a) serial na 8
Angelina450

Ten odcinek ma być zrealizowany w polskiej wersji (Komisarz Alex), a że jest ona wierną kopią tej austriackiej, wszystko będzie tak samo i sobie będzie można zobaczyć.

ocenił(a) serial na 10
MrJigssaw

Serio? nie wiedziałam że w alexie zrobią to, to znaczy wiem ze to kopiuj wklej austryjackiej, ale skoro był zakazany, to nie sadzilam ze polacy to zrobia O_o
Dzięki za info, przynajmniej to zobacze, choc szczeże wolała bym oryginał, no może kiedyś się doczekam, mam nadzieje :)

ocenił(a) serial na 8
ghf

Ciekawy jestem, jak oni to pokażą w polskiej wersji. Wiem, że odcinek taki ma być, w licencji kupili do niego prawa, chociaż był zakazany... Zapowiada się ciekawie.

MrJigssaw

tak ale na razie Pawlicki szykuje sie do pracy na planie 5 sezonu i twórcy na razie nie planują zmian może w 6 to zobaczymy

ghf

nie wiadomo czy tak samo będzie bo ostatnio nasi zmieniają pare rzeczy np odc zemsta końcówka z tym snajperem była inna i wogóle mam takie wrażenie że w odc z Pawlickim zmieniają coś a nie kopiują bezmyślnie mogą coś zmienic w tym odc ze śmiercią Orlicza

ocenił(a) serial na 10
ghf

a jak z tym odcinkiem w rexie austriackim co ten typ mial bombe pozniej pojechal do domu i sciagnal rekawiczki. i sie skonczylo. nie zlapali go? morini z lorenzem byli

Monalia

to był Włoski rex no nie udało się go złapac jedyny raz w histori serialu bandzior uciekł

ocenił(a) serial na 10
ghf

Aż to było dziwne, myślałam ze śmiecia Lorenza, że jeszcze go złapią ale nic

Vicodinka_Pff

pewnie chcieli pokazać że We Włoszech mafia jest jednak górą od policji morderców Lorenzo też nie złapali tylko pionka

ocenił(a) serial na 10
ghf

a oni wiedzieli wogule kto to byl winny czy wogule zadnych poszlag? a gdzie mozna obejrzec odcinek co fabi zginal w tej bombie? bo przegapilam koncowke odcinka a nastepny juz calkiem co innego..

Monalia

na yt jest ale po Włosku nie lubiłem Fabriego więc mną jego smierć aż tak nie wstrząsneła nic nie ma złapali gościa i no mówi do Lorenzo że to jeszcze nie koniec więc może to jego ludzie ale nie jest wyjaśnione

ocenił(a) serial na 10
ghf

aha a po polsku nie ma? no ja wole moriniego i szkoda ze odszedl a ten rivera mi sie nie widzi a po polsku nie ma jak ginie lorenso?

Monalia

ostatnio był na tv 4 może jest na chomik
a mi Lorenzo szkoda nie było bo jest chamski dal mnie Rivera jest ok

ocenił(a) serial na 10
ghf

ej a powiedz mi czego znowu sa odc inki z morini i fabim? i czego rivera byl yak krotko co to za komisarz byl po riverze?

Monalia

aktor grający Riverę odszedł bo chciano zmienic formułe serialu zrobili Restart w którym Davide nie istniał i zrobili 16 sezon on się skonczył czekamy na 17 oczywiście z tym lalusiem Terzanim dla tego dali odc z Fabrrim jedyny plu że po zakończeniu z nim odc znowu bedzie Davide , a włoska wersja to Restart sam w sobie bo przyjeto , że alex i marc nie istniaeli i ten cham lorenzo dostał rexa po moserze a terz zrobili Restart restartów

ocenił(a) serial na 10
ghf

ale namieszali..

Monalia

wszystko po to żeby nie naciągac wieku psa bo przecież rex by miał już 20 lat

ocenił(a) serial na 10
ghf

no dobra to ktory rok produkcji jest z tym nowym komisarzem po riverze i ktory z rivera?

Monalia

sezony 14 to 2010 , 15 2011 to z Riverą , 16 z Terzanim 2012 i 17 też z Terzanim 2013 ale premiera w 2015

ocenił(a) serial na 10
ghf

no to czemu w tv pisze ze 2001 lub 2 maksymalnie 2004 ?

Monalia

bo jest bląd zobacz na wikipedi

ocenił(a) serial na 10
ghf

aha a z branthnerem to ktor byl w koncu rok 1998 czy pozniej? a zmorini i fabi tez 2010 ?

Monalia

Brandtner 1998 - 2001 , Hoffman 2002- 2004 , Fabri 2008-2011( kręcone w 2010) , Rivera -2011 -2012 ( Kręcone 2010 -2011) Terzani 2014 ( krecone 2012) - 2015 (kręcone w 2013) te w nawiasach to daty produkcji czyli kręcenia a pozostałe to podział emisyjny

ocenił(a) serial na 10
ghf

no wiem wiem rozumiem dzieki :)

Monalia

proszę bardzo