co wy gadacie za glupoty gdzie widzieliscie odcinki o eksplozkji czy lotnisku czy wogule o smierci
branthnera? to sie kupy nie trzyma. osttani odcinek byl z tym laserem i oboje z christianem na nim
byli
te odc były tak brutalne że wyemitowano je raz w Austrii i w Niemczech miałem przyjemnośc zobaczyć ten odc
ale jak branthner jak zginal? rex byl przy tym? A christian co sie z nim stalo?
Alex , Rex i kunz odbijali zakładników Rex z Fritzem wyprowadzili wszystkich , a Alex chciał rozbroić bombe ale nie zdążył , Christian załamany śmiercią przyjaciela i 2 szefa po Moserze dostał awans ale nie chciał juz pracować z Kunzem i Rexem i odszedł
lol i dlaczego tego nie puscili, ciekawe czy moze pewnego dnia na dvd znow to wyjdzie, fajnie by to ogladac, bo 7 sezon konczy sie z alexem i nagle nastepny odcinek bez zadnego wyjasnienia jest z markiem. troch głupio, ale nie sdze by odcunek był az tak dramatyczny by nie mogli go puscic
odc był tak brutalny że nie wemitowali go znam dobrze niemiecki i napisałem do Sat 1 dostałem takie odp że oni juz dostali zakaz na emisje tego odc
lol a szkoda alex i christian byli najlepsi ale coz.. A ten morini i lorenzo teraz graja tez sa niezli i co sie z nimi stanie wiecie cos?
Morini jest fajny ale tego Lorenzo to mało kto lubi bo jest chamski , Morini odejdzie do Mediolanu a ten gbur Fabbri zginie w 2 odc 14 sezonu i przyjdzie bardzo fajny opiekun Davide rivera , !6 sezon na Rai 2 od lutego znów z innym komisarzem
czyli ten lorenzo zginie? a szkoda ze morini odejdzie jest fajny a tego davide rivera to chyba nie widzialam ..
Ten odcinek ma być zrealizowany w polskiej wersji (Komisarz Alex), a że jest ona wierną kopią tej austriackiej, wszystko będzie tak samo i sobie będzie można zobaczyć.
Serio? nie wiedziałam że w alexie zrobią to, to znaczy wiem ze to kopiuj wklej austryjackiej, ale skoro był zakazany, to nie sadzilam ze polacy to zrobia O_o
Dzięki za info, przynajmniej to zobacze, choc szczeże wolała bym oryginał, no może kiedyś się doczekam, mam nadzieje :)
Ciekawy jestem, jak oni to pokażą w polskiej wersji. Wiem, że odcinek taki ma być, w licencji kupili do niego prawa, chociaż był zakazany... Zapowiada się ciekawie.
tak ale na razie Pawlicki szykuje sie do pracy na planie 5 sezonu i twórcy na razie nie planują zmian może w 6 to zobaczymy
nie wiadomo czy tak samo będzie bo ostatnio nasi zmieniają pare rzeczy np odc zemsta końcówka z tym snajperem była inna i wogóle mam takie wrażenie że w odc z Pawlickim zmieniają coś a nie kopiują bezmyślnie mogą coś zmienic w tym odc ze śmiercią Orlicza
a jak z tym odcinkiem w rexie austriackim co ten typ mial bombe pozniej pojechal do domu i sciagnal rekawiczki. i sie skonczylo. nie zlapali go? morini z lorenzem byli
pewnie chcieli pokazać że We Włoszech mafia jest jednak górą od policji morderców Lorenzo też nie złapali tylko pionka
a oni wiedzieli wogule kto to byl winny czy wogule zadnych poszlag? a gdzie mozna obejrzec odcinek co fabi zginal w tej bombie? bo przegapilam koncowke odcinka a nastepny juz calkiem co innego..
na yt jest ale po Włosku nie lubiłem Fabriego więc mną jego smierć aż tak nie wstrząsneła nic nie ma złapali gościa i no mówi do Lorenzo że to jeszcze nie koniec więc może to jego ludzie ale nie jest wyjaśnione
aha a po polsku nie ma? no ja wole moriniego i szkoda ze odszedl a ten rivera mi sie nie widzi a po polsku nie ma jak ginie lorenso?
ostatnio był na tv 4 może jest na chomik
a mi Lorenzo szkoda nie było bo jest chamski dal mnie Rivera jest ok
ej a powiedz mi czego znowu sa odc inki z morini i fabim? i czego rivera byl yak krotko co to za komisarz byl po riverze?
aktor grający Riverę odszedł bo chciano zmienic formułe serialu zrobili Restart w którym Davide nie istniał i zrobili 16 sezon on się skonczył czekamy na 17 oczywiście z tym lalusiem Terzanim dla tego dali odc z Fabrrim jedyny plu że po zakończeniu z nim odc znowu bedzie Davide , a włoska wersja to Restart sam w sobie bo przyjeto , że alex i marc nie istniaeli i ten cham lorenzo dostał rexa po moserze a terz zrobili Restart restartów
no dobra to ktory rok produkcji jest z tym nowym komisarzem po riverze i ktory z rivera?
sezony 14 to 2010 , 15 2011 to z Riverą , 16 z Terzanim 2012 i 17 też z Terzanim 2013 ale premiera w 2015
aha a z branthnerem to ktor byl w koncu rok 1998 czy pozniej? a zmorini i fabi tez 2010 ?
Brandtner 1998 - 2001 , Hoffman 2002- 2004 , Fabri 2008-2011( kręcone w 2010) , Rivera -2011 -2012 ( Kręcone 2010 -2011) Terzani 2014 ( krecone 2012) - 2015 (kręcone w 2013) te w nawiasach to daty produkcji czyli kręcenia a pozostałe to podział emisyjny