Kompania braci

Band of Brothers
2001
8,7 146 tys. ocen
8,7 10 1 145782
8,8 18   krytyków
Kompania braci
powrót do forum serialu Kompania braci

Wiem kolejny taki temat ale chciałem tu pozdrowić szanownego Pana Smokinga który jakże ,,nieamerykańską" Grę o Tron ocenia na 10/10 a daje Kompani braci 1. Oczywiście oceny i komentarze wystawia korzystając z polskiego komputera zbudowanego tylko i wyłącznie polskich części. I oczywiście popija przy tym herbatę której liście zostały zebrane tylko i wyłącznie w Polsce. A po jakże miłym i uprzejmym wystawieniu oceny i dodaniu komentarza siada przed telewizorkiem marki Samsung ( wyprodukowanym w Polsce of course). Nie miałem za zadanie obrazić fanów Gry o Tron bo serial też bardzo lubię, pozdrawiam fanów Gry o tron i Kompani braci.

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
ocenił(a) serial na 10
Real19

Brawo za ten komentarz.
Gra jest super, ale Kompania to serial wybitny!

Real19

Twórcy serialu po "Szeregowcu Ryanie" (jak mniemam) wiedzieli już dużo - czyli jak oddać to co czują żołnierze na polu bitwy. Świetny dobór charakterystycznych postaci, twarzy, charakterów co dobitnie świadczy o kwalifikacjach twórców.
Sceneria, muzyka i inne dodatki jeszcze podnoszą poprzeczkę innych, którzy w przyszłości zechcą coś o wojnie nakręcić. Klika scen chyba się zapamięta na całe życie. 10/10