Nie chcę się czepiać ale kto wywindował tak wysoko ocenę i za co.Większość akcji w jakiś starych
fabrykach i ruinach.Ani sensu ani składu.Znajduje komórkę i dzwoni do osoby którą przed chwilą
widział pierwszy raz na oczy.Skąd ma numer?.Dzwonią wszyscy ze wszystkimi ani raz nikt nie podał
numeru ani nie zapisał.Jest to tak rażące po kilku odcinkach że odrzuca.Akcja tak wymyślna i
intrygująca że cho..cho.No Angole mają znajomości, no ale wszędzie to już lekka przesada.Po kilku
odcinkach też razi po oczach.Pierwszy sezon miłe zaskoczenie,pozostałe dwa sezony na
5,poziomem dorównujące" Misji Afganistan".A i jeszcze nie przywiązujcie się do głównych bohaterów
bo koszą ich niesamowicie ale to raczej na plus.
No dobra muza może być,ale w filmie liczy się raczej fabuła a ta niestety pozostawia wiele do życzenia.Co do soundtracków proponuje serial
"Breaking Bad"
Ciekaw jestem natomiast co masz do fabuły(może nie wiesz ctz?) Bo raczej czepiasz się szczegółów - nie zapisali nr tel - po co? żeby odcinek trwał 3 godziny i dla kogoś miał sens? nie wiedziałem że Hotel 5 gwiazdkowy to ruiny? generalnie to nie znalazłem w Twej krytyce sensu i dobrych argumentów, a obejrzałem 3 sezony.
serial ujdzie ale ocena za wysoko. jestem po 1 sezonie i niektore niedociagniecia raza po oczach. te marne brody czy sytuacja gdy ciagna omdlałom reporterke. niby stracila przytomnosc, a idzie do tylu.
Filmweb jest po to by każdy mógł swoją opinię dodać. Nie ma to na celu pokazanie który serial wg wszystkich jest najlepszy, jednemu przypadł do gustu innym nie.
Nie ma co się wzajemnie oskarżać lub podważać czyichś argumentów.
Dla mnie serial bardzo dobry - zwroty akcji, kilka wątków spiskowych - jak na serial wyprodukowany przez UK stoi na wysokim poziomie - efektów, rozwałki, trochę seksu. Dla mnie świetna wciągająca rozrywka. Nic i nikt tego zdania nie zmieni.
P.S. Ocena jest tylko średnią głosów oddanych - czy wyższa czy niższa to tylko wyliczenie matematyczne. SAM OBEJRZYSZ I WYSTAWISZ WŁASNĄ !!
POZDRAWIAM POPRZEDNIKÓW
Średnia ważona! to po 1
" Nie ma to na celu pokazanie który serial wg wszystkich jest najlepszy" - SERIO? MYSLALEM ZE PO TO SA TE OCENY!
uk wyprodukowalo wiele lepszych seriali!
Drogi Panie,
skąd ten gniew w pana wypowiedzi. Przecież to tylko fikcja filmowa, rozrywka a Pan się spina jakbyśmy toczyli dysputy naukowe być albo nie być :)
Relax take it easy !
Dla Ciebie to głupoty i możesz sie tego trzymać. Mam swoje zdanie i będę się tego trzymał :)
Jeśli FilmWeb ma być wiarygodny a jesteś rozsądnym gościem to przyznaj że dajesz ocenę na przekór.Gra o Tron ma zaledwie 8,8