Zaczełam ogladać II sezon i niestety się zawiodłam .Uśmiercenie głównego bohatera - dla mnie oznacza usmiercenie serialu .
Mogłabyś napisać mi, w którym odcinku uśmiercili Portera? (bo to o niego chodzi, prawda?)
Swoją drogą - mnie to już zaczęło wkurzać powoli, że tak wszystko mu się udaje, przynajmniej trochę realizmu z tą śmiercią :D chociaż nie wiem, jak rozegrali tę scenę, jak obejrzę, to ocenię, czy dobrze to zrobili ;-)
Dzięki ;-) czyli zaraz na początku, no proszę :D zresztą naczytałam się trochę o tym, że drugi sezon to zupełnie inna bajka, niektórzy ponoć nie liczą tego pierwszego (z Armitage'm)... zobaczymy, czy warto dalej oglądać bez niego ;-)
No tak, w zasadzie Collinson to też główny bohater :D tyle, że mnie strasznie denerwował, więc przyjęłam to normalnie, ale fakt, zmienili serial zupełnie...
Dokładnie. Tak czekałam i szukałam drugiego sezonu, dorwałam, włączam i trach... headshot :|
I zamiast Armitage'a dali jakiś prisonbrejków ogolonych na łyso :/
Z drugiej strony ta śmierć była spowodowana faktem, że Armitage dostał angaż do Hobbita i musiał wybrać... chyba dobrze zrobił, bo coś podejrzewam, że większość ludzi sięgnęła po serial Strike Back tylko dlatego, że Armitage w nim wystąpił ;)
Bardzo trafnie to ujełąś - prisonbrejków . Właśnie się zastanawiałam bo tak jakoś dziwnie mi się z kimś kojarzyli :D