Mam pytanie ponieważ trochę się zagmatwałam i prosiłabym o pomoc. Serialu na HBO nie
oglądałam dzisiaj natomiast obejrzałam film odcinkowy na TVP. Moje pytanie jest następujące
jakie jest połączenie tych filmów ponieważ nie za bardzo mogę to ogarnąć na Filmwebie ;) Z góry
dziękuje za pomoc ;)
Napisz dokładnie jaki odcinek widziałeś w TVP. Na razie nie chcę nic pisać na ten temat twojego pytania bo mogę spoilerować.
Ratował tą dziennikarkę, a skończyło się na tym jak dołączył do MI6 po tym jak się dowiedział kto zabił wtedy zabił tych żołnierzy.
Wczoraj na TVP leciał pierwszy odcinek pierwszego sezonu, dzisiaj leci drugi, a jutro trzeci odcinek ... :)
Ale z tego co widziałam to 1 sezon ma kilkanaście odcinków to czemu w TVP są aby 3???? I oglądałam dokładnie ten odcinek o którym mówi brudasy ;)
Bo jest tak, że niektórzy wliczają w całość sezon z Porterem ( jeden sezon - 6 odcinków) , a inni tylko liczą odcinki z Stonebridgem i Scottem ( 2 sezony po10 odcinków ) i mówią, że to jest 1 sezon...
Mam nadzieje, że mnie rozumiesz ...
Sezon pierwszy, gdzie głównym bohaterem jest Porter to 3 misje (nie wliczając wątku głównego) rozbite na 6 odcinków. 1 misja = 2 odcinki. Widocznie TVP puszcza dwa odcinki jako jeden. Stąd tylko 3 odcinki. Sezon drugi to 5 misji rozbite na 10 odcinków (plus oczywiście wątek główny). Tutaj dochodzą nowi bohaterowie, między innymi Stonebridge i Scott. Sezonu trzeciego jeszcze nie zacząłem, ale podejrzewam, że formuła jest ta sama.