Według mnie psują najlepszą postać żeńską w serialu. Nie dość, że zrobili z niej ćpunkę i alkoholiczkę to jeszcze to porwanie. Serio ? Prowadzą do samodestrukcji tej bohaterki. Jeżeli dożyje do końca 4 sezonu to będzie cud. Ogólnie nowy sezon jest średni. Próbują ratować oglądalność gejowskim seksem czy jak.
No zgadzam się absolutnie. Ta gejowska scena to przesada... Ciężko się oglądało coś takiego... 4 sezon obecnie najsłabszy. 4 odcinka jeszcze nie widziałem...
Natomiast według mnie ta postać powinna zniknąć z tego serialu raz na zawsze.. Zdecydowanie najsłabsza i najbardziej irytująca postać w całym Strike Back.
Zdecydowanie Sierżant Julia Richmond, jakoś w czwartym sezonie polubiłem jej postać i wybierając między Dalton a Richmond to ta druga zdecydowanie bardziej nadawałaby się na dowódcę. Aczkolwiek muszę przyznać że Dalton w trzecim sezonie była dla mnie bardziej do zniesienia niż to co teraz z niej zrobili.. masakra po prostu :)
Wiesz ja również uważam że Richmond bardziej nadaje się na dowódce niż Dalton. Jest bardziej profesjonalna i opanowana ;>
3 odcinek masz z lektorem na kinomaniaku (kinom aniak.tv). 4 dopiero wyszedł i napisów jeszcze nie ma :>