PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=551081}

Kontra

Strike Back
2010 - 2020
7,8 6,3 tys. ocen
7,8 10 1 6297
Kontra
powrót do forum serialu Kontra

Według mnie psują najlepszą postać żeńską w serialu. Nie dość, że zrobili z niej ćpunkę i alkoholiczkę to jeszcze to porwanie. Serio ? Prowadzą do samodestrukcji tej bohaterki. Jeżeli dożyje do końca 4 sezonu to będzie cud. Ogólnie nowy sezon jest średni. Próbują ratować oglądalność gejowskim seksem czy jak.

ocenił(a) serial na 9
Summer_Wine

No zgadzam się absolutnie. Ta gejowska scena to przesada... Ciężko się oglądało coś takiego... 4 sezon obecnie najsłabszy. 4 odcinka jeszcze nie widziałem...

ocenił(a) serial na 9
Summer_Wine

Natomiast według mnie ta postać powinna zniknąć z tego serialu raz na zawsze.. Zdecydowanie najsłabsza i najbardziej irytująca postać w całym Strike Back.

ocenił(a) serial na 10
Pan_TykTak

Wiesz każdy ma inny gust ;> Która bohaterka jest Twoją ulubioną ?

ocenił(a) serial na 9
Summer_Wine

Zdecydowanie Sierżant Julia Richmond, jakoś w czwartym sezonie polubiłem jej postać i wybierając między Dalton a Richmond to ta druga zdecydowanie bardziej nadawałaby się na dowódcę. Aczkolwiek muszę przyznać że Dalton w trzecim sezonie była dla mnie bardziej do zniesienia niż to co teraz z niej zrobili.. masakra po prostu :)

ocenił(a) serial na 10
Pan_TykTak

Wiesz ja również uważam że Richmond bardziej nadaje się na dowódce niż Dalton. Jest bardziej profesjonalna i opanowana ;>

ocenił(a) serial na 10
Pan_TykTak

Oglądałeś ostatni odcinek ?

Summer_Wine

wie ktoś może gdzie można zobaczyć odcinek 3 i 4 po polsku ?

ocenił(a) serial na 10
Darciia

3 odcinek masz z lektorem na kinomaniaku (kinom aniak.tv). 4 dopiero wyszedł i napisów jeszcze nie ma :>

Summer_Wine

no masz racje, dzięki. Już mi się troszkę pomieszało co widziałam a czego nie :)

Darciia

u mnie na cho,miku ( kKahlan) z lektorem są