PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=789749}

Korona królów

2017 - 2020
4,3 13 tys. ocen
4,3 10 1 13471
2,0 3 krytyków
Korona królów
powrót do forum serialu Korona królów

coraz słabiej

ocenił(a) serial na 7

Od kilku odcinków jest coraz gorzej scenariusz nawala dialogi o niczczym i jeszcze postacie uśmiercają w drugim sezonie aż strach pomyslć co bedzie

Tsubasa_147

Właśnie, wszystko dzieje się zbyt chaotycznie, za szybko. Akcja czasem jest bez sensu, niezrozumiała. Uśmiercanie postaci to już w ogóle dramat. O ile dobrze pamiętam mąż tej Rozalii uciekł z niewoli i nie zginął, tak więc zmarnowano potencjał (klasyczny poniekąd) wątek, że "baba znalazła se nowego chłopa, a stary z zaświatów powrócił". Nie wiem jak Pan, ale ja nawet się wciągnąłem w ten serial (po drastycznym obniżeniu poprzeczki) i trochę mi przykro absurdalnego i bezładnego niszczenia wątków z jakimś tam potencjałem...

ocenił(a) serial na 7
BorekLR

oD 35 ODCINKA MNIEJ WIECEJ SIERIAL JEST BEZ ŁADU I SKŁADU CORAZ GORSZY SCENARIUSZ I DIALOGI A USMIERCENIE POSTACI TO JUŻ WGL MASAKRA

ocenił(a) serial na 3
BorekLR

Rozalie uśmiercili bo aktorka zrezygnowała z serialu. Ogólnie liczę, że drugi sezon będzie ciekawszy, bo pierwszy jednak był już nagrany, a przy drugim może wyciągną jakieś wnioski. Zwłaszcza, że Łepkowską podobno zwolnili.