nie moge do konca zobaczyc odcinka a co dopiero caly serial! jak dla mnie film jest obrzydliwy, niezrozumial, glupi , pseudo inteligentny.. Konwencja kamery rowniez mi sie nie podoba - nie widze w tym nic nastrojowego.. na dodatek belkot towarzyszacy przez caly czas! Nie wiem co widzicie w tym serialu moze jeszcze nie dojrzalem aby ujrzec w tym 'arcydzielo' chociaz watpie..
aha zapomnialem dodac, ze wydaje mi sie serial jest stworzony dla bardzo malej publicznosci, ktora to doceni swietnosc tego 'dziela'..
A zobaczyłeś w końcu ten odcinek 1 do końca? W następnym odcinku się rozkręca akcja. Choć pewnie widziałeś, bo w przeciwnym razie nie napisał byś "obrzydliwy". :)
"Obrzydliwy" - fakt, jest obrzydliwy, ale w porównaniu do współczesnych filmów i seriali - specjalnie się pod tym względem nie wyróżnia.
"niezrozumiały" - przez kogo niezrozumiały? Przez ciebie? I wadą tego serialu ma być to, że niedopasował się do twojego poziomu? Jak ja nie rozumiem filmu to palę się ze wstydu, a nie mam pretensję do reżysera.
"głupi" - ?? to jest horror/czarna komedia. Nic dziwnego, że poważnie do wszystkich kwestii nie podeszli.
"pseudo inteligentny" - i co to ma znaczyć? Przecież to serial w zasadzie rozrywkowy. TO określenie nijak tu nie pasuje (pomijam to, że jest to ulubiony zwrot ludzi, którzy nie sprostali intelektualnie jakiemuś filmowi i za nic w świecie nie chcą przyjąć tego do wiadomości, tu jednak nijak to nie pasuje)
Kamerę strawiłem i zaakceptowałem dopiero w 3-4 odcinku.
O jakim bełkocie piszesz?
Ja również nie wiem co widzę w tym serialu. Nigdy nie wiem dlaczego coś mi się podoba, lub nie.
Nie nazwał bym tego arcydziełem. W mojej opinii - jedyny dobry horror-komedia jaką widziałem (faktycznie przeraża i śmieszy).