PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=684872}

Królowa serc

Reina de Corazones
2014 -
8,0 1,3 tys. ocen
8,0 10 1 1269
Królowa serc
powrót do forum serialu Królowa serc

Obejrzałam już kilka telenowel, ale Reigna bije wszystkie na głowę. Ciągle się coś dzieje, mnóstwo akcji, niesamowite postacie (moi ukochani Steffi i Victor), i niezły wątek miłosny - nie jest mdły, ale pełen emocji i pasji. Dlatego chciałam się zapytać, czy znacie jakieś telenowele w podobnym guście? Nie wiem co teraz zacząć oglądać. Może być po hiszpańsku, doskonale znam język.

kasiek93

Popieram! :))) "Reina de Corazones" moim zdaniem bije inne na głowę i szyję ;))) Dawno nie widziałam czegoś równie wspaniałego, a siedzę w telenowelach sporo czasu i mam na swoim koncie naprawdę ich wiele :))) Od pierwszego odcinka się dzieje :))) Siedzę przed ekranem telewizora bądź laptopa jak zaczarowana ;))) To prawdziwy hicior, arcydzieło <3 Wątek główny protów jest moim zdaniem rewelacyjny :))) Główni antagoniści wspaniali, bo wchodzą w swoje role dogłębnie :))) Już napisałam to w innym temacie, ale z chęcią powtórzę ;))) Moim zdaniem każdy wybór (protagonistów, antagonistów, role drugoplanowe itd) dobrane są w dziesiątkę :))) Nie wyobrażam sobie innych :))) Moim zdaniem na razie nie ma telenoweli, która mogłaby pobić "Królową Serc", ale może inni są bardziej na bieżąco i coś powiedzą :))) Słyszałam, że ponoć można oko zawieść na "Tierra de Reyes" ;))) Pierwszy raz zakochałam się w telce dzięki "Reina de Corazones" :)))) i bardzo ciężko będzie przebić u mnie lub dorównać chociaż tej cudownej fabule :))) Aczkolwiek polecam Ci "Tierra de Reyes", bo moja znajoma ogląda w hiszpańskiej wersji i sobie poleca :))) Na pewno ma klimat telenowel z Telemundo ;))) A one są moim zdaniem THE BEST <3