Z chęcią bym obejrzała. :) Zbuntowanego anioła Puls transmituje 3 raz może Królową serc też powtórzą?
Nic dodać, nic ująć. ♥ Tak samo uważam, bo bardzo pragnęłabym zobaczyć ponowną emisję w TV "Reina de Corazones". <3 Mam ogromną ochotę znów oglądać tą telenowelę. Gdyby okazało się, że Puls ma zamiar powtórzyć to skakałabym z radości. :) Tak bardzo tą telenowelę pokochałam i zżyłam z bohaterami. :) To prawda, a nawet za 3 razem powtórzono zaraz po 2 powtórce, co uważam za przesadę. :/ Ponoć na prośbę widzów, więc może napiszemy do nich prośbę o ponowną transmisję "Reina de Corazones"? :) Może uda się nam wpłynąć na nich i dadzą do ramówki naszą telę. <3 Słyszałam, że ponoć chcą powtórzyć ''Nianię'' znowu i pytam się, kto im ogląda "Nianię"? :/ Mam dość bezmyślnych powtórek, bo rozumiem raz, ale oni powtarzają to, co im wygodne powtórzyć. :/ Naprawdę bardzo mi się podoba Twój pomysł. :) Na pewno bym oglądała, bo "Królowa Serc" rządzi nad innymi telenowelami. <3
KRÓLOWA SERC powraca na ekrany na antenę tv puls od czwartku 2 listopada 2017,godź 14.30
Widzialam w reklamie zapowiedź jeeeeee... Mam nadzieje ze to prawda bo na ich stronie narazie cisza.. Uwielbiam te telke... Taka inna z akcja gdzie trup sciele sie gesto:-)))))))
Dokładnie Moniu takiej telki drugiej nie ma.
Wiktor i te jego straszne spojrzenia,te ciągłe dialogi podszytę ironią...uwielbiam to