Serial pogmatwany, absurd w pewnych momentach osiągnął swoje apogeum, jednak na pewno nie da się go zapomnieć ;) Dużo fajnych, wyjątkowych wątków. Ale kilka pytań pozostaje dla mnie bez odpowiedzi - może pomożecie?
1. Czy wyjaśniła się jakkolwiek kwestia tego, dlaczego Reina wyszła za Victora i co w końcu z tymi dowodami, które miała na niego? I w ogóle jej współpraca jako tajna agentka, że potem już nie była służbom potrzebna?
2. Na czym stanęło w końcu z tymi 4 diamentami ostatecznie? Kto je zebrał i czy chodziło o to, by je mieć wszystkie? Skąd znalazły się kiedyś u Reiny?
3. Jak to możliwe, że najpierw prawdziwy Octavio pomagał Smith, przekazał jej dowody, a finalnie ją uwięził?
4. Kto prześladował Reinę i Javiera w Madrycie? Ten doktor od projektu z narkotykami?
5. To jak było w końcu z zamachami na Reinę? Wszystkie były z polecenia Estefanii? Czemu zaszyła usta Rocky'emu? I ta jej macocha i siostra też były zaangażowane przez Estefanię, czy same z siebie chciały ją zabić?
To na razie tyle ;) Jedno jeszcze, co mnie zastanawia, ale to chyba nikt nie udzieli odpowiedzi, bo to absurd totalny - zawsze śledzili Victora, a nie mogli pojechać jego śladem i dowiedzieć się, gdzie przetrzymuje Javiera, kiedy go więził??? To było totalnie dziwne :-)
Sporo dziwnych splotów, ale ogólnie wszystko miało jakiś tam sens ;-)
zadnej mojej odp nie jestem pewna ale sprobuje pomoc
1. Slub mial byc tylko przykrywka te dowody Reina miala przekazac agencji gdzien przed slubem albo w samym dniu slubu i wtedy Victor poszedl by na dlugie lata do wiezienia ale Grata je wykradla Reinie. a co do jej wspolpracy z agencja to moze nie byla im potrzebna bo nic nie pamietala a gdy z nimi wspolpracowala (przed utrata pmieci) informowala o wybrykach Victora a potem wszystko zapomniala
2. na koncu mial 4 Victor ale nikt nie wie co stalo soe z nimi po smierci Victora wiadomo ze Jvier jeden znalazl (w ostatniej scenie) a nie wiadomo kto gdzie i jak je ma i zdobyl. U Reiny byly bo zanim stracila pamiec to
Octavio jej zostawil w tym sejfie bo sie chyba w niej podkochiwal czy cos jesli o to Ci chodzi
3. Najpierw jej pomagal bo byla "miloscia jego zycia" a potem ja uwiezil bo nie ukrywajmy ze czlowiek ktory przez 50 lat w psychiatryku siedzi w malym pokoju ma prawo miec zryta banie. Wszystko mu sie poprzekrecalo w pewnym momencie Sara stala sie jg chora obsesja a do tg jeszcze dolozyl sie Victor.
4. skoro byl wspolnikiem Victora moze to ich wspolna sprawka bo wtedy Victor mial liste a Estefania byla w psychiatryku. Ale chyba cos pokrecilam bo z drugiej strony wydaje mi sie ze wtedy co wparowali do ich domu a Reina poronila to przeciez chyba byl Lopez juz sama nwm
5.Wydaje mi sie ze nie tylko Estefani chyba tez inni. Macocha byla zaangazowana przez Estefanie ale gdy ja Christian zabil to wtedy Octavio wkroczyl do akcji i napisal ten list do siostry czy chce dokonczyc to co zaczeka jej matka (chyba Octavio) i potem ona pracowala dla Octavia i chyba Victora tez. Rocky dowiedzial sie o tym ze ona jest ta krolowa diamentow i o zabojstwach jej napewno odkryl jakas jej tajemnice a dlatego ze zadzwonil do Javiera ze musi mu cos powiedziec to Estefania zaszyla mu usta bo nie mogla pozwolic na wyjscie na swiat dzienny jej tajemnic a po drugie chciala go ukarac za zbyt dlugi jezyk zaszywajac mu usta chciala przekazac ze juz nigdy nie powie tg czg nie powinien