Mam pytanie, Victor ostatnio w rozmowie z Isidro wspominał o tym, że Reina już tyle raz jest bez swoich leków. O jakie leki chodzi? I czy ten urywek z pamięci Reiny, gdzie była przykuta do łóżka jest prawdziwy? Jeżeli tak to o co chodzi w tym chodzi? :)
Ten urywek z pamięci Reiny jest prawdopodobnie prawdziwy, chociaż wcześniej ta scena nie została pokazana. Wiem tylko, że Victor już kiedyś wcześniej robił eksperymenty na Reinie i podawał jej jakieś narkotyki, więc to chyba miał na myśli mówiąc o lekach i to właśnie przez nie ona stopniowo traciła pamięć, a ten wypadek to tylko pogłębił.
O proszę... A po tych wszystkich spoilerach, które przeczytałam myślałam, że nic mnie już nie zdziwi do końca :) No dobra, ale czemu w takim razie Asuncion (która była przy niej cały czas) nic nie mówiła o tym stopniowym zaniku pamięci? Chyba było to widać po Reinie? Rozumiem, że celem Victora było to, żeby Reina się w nim zakochała, zapomniała o Nicolasie?
To już jest taki serial, w którym zawsze się coś znajdzie zaskakującego o czym by się nawet nie pomyślało. :) Asuncion raczej nie wiedziała o tych eksperymentach na Reinie, ale powinna była coś zauważyć, że ona traci pamięć, że coś jest z nią nie tak. To na pewno było coś po niej widać. To, żeby ona zapomniała o Nicolasie to był jeden cel, ale chodziło mu też o to, żeby straciła pamięć, bo zdążyła już poznać jego ciemne interesy i wiedziała czym on się zajmuje, zbierała na niego dowody. Było mu to bardzo na rękę, że ona potem tak całkiem straciła pamięć po wypadku.
Proszę :) Jeśli będziesz mieć jeszcze jakieś pytania, a będę znał na nie odpowiedź, to pytaj. ;)
Dlaczego reina nigdy całkowicie nie odzyskała pamięci ??? Javier i connie to sie udała a Czemu reinie nie ?
Pewnie dlatego, że w przypadku Javiera i Connie przyczyną utraty pamięci były jedynie narkotyki, które podawał im Victor, a w przypadku Reiny wpływ na to miał również wypadek, po którym to "całkowicie" straciła pamięć.