Czy może ktoś mi konkretnie wyjaśni dlaczego patricio zostawił smith i odszedł z pracy ???? Znowu sie pogubiłam :(( jak ktoś cos wie na ten temat proszę pisać :)))
Patricio w końcu zrozumiał ile złego wyrządził będąc niejako wspólnikiem Estefanii i kryjąc ją. Myślę, że czuje się winny z powodu tego, że wyciekła ta lista 179 agentów, bo przecież zdaje sobie sprawę doskonale, że jeśli jest ona w niepowołanych rękach to jest to jego wina. On tą listę posiadał i ukradła mu ją Estefii, czyli tak jakby z jego winy się to dzieje. Jeśli chodzi o Smith to zostawił ją aby jej nie "ranić". Bo niby wszystkie kobiety, które kochał skrzywdził i nie chce zrobić tego ponownie. Szkoda tylko, że nie pomyślał, że zostawiając ją jeszcze bardziej ją skrzywdził.
Dziekuje za odpowiedz , i masz racje , ona juz chciała z nim być ale on ja zostawił ://
A patricio potem wróci do agecji co nie ?? Ale nie jako szef tylko jako zwykły agent tak ?????
Czy jak patricio wrócił po tych 4 miesiącach do pracy to znów chciał wrócić i byc z jackie ??? A jak jackie juz go nie chciała to on znów zaczął biegać za smith ???? Czy jak to było ???? Help Please :)))
Patricio nie chciał być już Jacky. On chciał chronić generalnie Jacky i mówił, że ona zawsze będzie dla niego ważna i dlatego pilnował niby żeby Lazaro jej nie skrzywdził( hehe paradoks, bo to on wyrządził jej największą krzywdę porzucając ją). Natomiast jeśli chodzi o Smith to on będzie mówił jej wiele razy, że za nią tęskni itp, ale ona nie będzie mu ufać, będzie mówić, że nie ma czasu na bzdury i generalnie zawsze jak coś złego się wydarzy to będą podejrzewać Patricia, a on będzie przysięgać, że to nie on, ale nie będą chcieli mu wierzyć. Patricio będzie zazdrosny o Octavia jak zobaczy go któregoś razu u Smith, potem generalnie sam się u niej zjawi wstawiony lekko i ją pocałuje. Potem dalej niby będą drzeć koty, a okaże się, że się spotykają po kryjomu i spędzają razem noce, Pato będzie wyznawać Smith miłość, będzie mówić, że nie chce się z nią nigdy już rozstawać, ale potem będzie problem z Javierem i znowu się pokłócą i tak do końca telki w sumie już. No, ale na koniec już razem będą.
Czy steffi naprawde była w ciąży z javier ??? I czy Patricio chcial Jej pomoc sie zemscic na javier ??
Patricio trochę podpuszcza siostrę( powie Javierowi i Reinie, że Estefania chce się na nich mścić). Patricio nie będzie pomagał już w niczym siostrze chociaż dalej ją kocha i zawsze będzie czule się względem niej zachowywać( ale nie pomoże jej już w niczym!). A Estefania jest w ciąży naprawdę.