PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=684872}

Królowa serc

Reina de Corazones
2014 -
8,0 1,3 tys. ocen
8,0 10 1 1270
Królowa serc
powrót do forum serialu Królowa serc

Widzialam urywki tego serialu w tv i wiedziałam mniej więcej o co chodzi, ale nie miałam czasu usiąść i obejrzec dokładnie jak akurat leciał więc postanowiłam zobaczyć na internecie pierwsze 4 odcinki. Generalnie serial wydaje się fajny, coś nowego i troche jakby innego choć nie jestem tez jakaś fanką takich teneloweli, ale do rzeczy:
1 odcinek - czy naprawdę ktokolwiek uwierzył w miłość, zaręczyny, ślub po tygodniu znajomości ? :D Ja wiem, że to tylko tenelowela, ale kurde chyba nigdy czegoś tak naciąganego nie widziałam.
- Reina dowiaduje się o smierci swojego ukochanego od jakiejś totalnie obcej kobiety i nawet nie idzie z tym na policje czy do szpitala aby dowiedzieć się czegoś wiecej ?
- Nicolaus niby taaaki zakochany, a wierzy we wszystko co mu powie również praktycznie obca osoba, kobieta, która wyszła za jakiegoś starszego faceta dla kasy
- aaa smiać mi się chciało dopiero wtedy jak uslyszałam, ze Reina mowi do Nicolusa, ze jest dziewicą...mogli sobie to darować :D w końcu na pare nastolatków to oni nie wyglądają ;)

Może i się czepiam, ale w końcu na tym opiera się cały serial, a wedlug mnie to bardzo słaba podstawa, że sie tak wyraze ;) Ale inaczej gdyby trwało to dluzej wszyscy by go znali i z akcji w roku 2014 byłyby wielkie nici :D także niby jest to cos innego niz wszystko dotychczas, ale rownież trochę naciągane ;)