Teraz nie będzie powtórek Królowej o 12:30. Jestem pełna obaw, że za jakieś 15/20 odcinków zrezygnują z transmisji tej telki tak jak to miał miejsce np. z Jesteś moim życiem. Uważam, że stacja jest nieprofesjonalna, wprowadzają niepotrzebny chaos. Zmieniają czas emisji, rezygnują z powtórek a w końcu przerywają seriale w połowie. Beznadzieja!
Tez sie tego obawiam i tak im napisalam na stronie playpuls. To naprawde jedna z lepszych telek jakie ostatnio mnie wciagnela i licze ze nie przerwa mi w połowie emisji. Teraz zaczynaja sie najciekawsze odcinki :(((
To byłby strzał w kolano. Świetna telka, inna od pozostałych. Oby transmitowali do końca, a jak nie to może inna stacja by się za nią wzięła? Przykładowo Tv4.
Wątpie tv4 z tego co widze emituje telki Televisy nie wiem jak z innymi. Ale z Telemundo to chyba nie widzialam u nich zadnej telki. Licze ze wyemituja na pulsie do konca ale nie zdziwilabym sie gdyby przeniesli ja za jakis czas na godzine 7 rano. Zreszta mnie juz nic nie zdziwi w tej stacji.
Myślę, że skoro nie przenieśli jeszcze godziny emisji, to oznacza, że oglądalność ich zadowala :) I raczej nie ściągną w połowie emisji, prędzej bym się skłoniła ku temu, że przeniosą na rano, ale na razie tego nie robią, więc nie panikujcie ;)
Ja nie panikuje bo oglądam czasem na tusnovelas albo playpuls takze sobie poradze choc wole w TV. A co do ogladalnosci to nie wiem jak moze byc dobra o 13.30. Gdyby byla dobra to by leciała wieczorem jak np zbuntowany aniol za pierwszym razem lub poczatkowe odcinki krolowej... O 13.30 to dla mnie traktuja ją jak zapychacza. A niania lecaca 150x leci o lepszej godzinie.
Ja nie napisałam przecież, że oglądalność jest świetna, bo wtedy tak jak piszesz, RDC leciałoby znacznie później. Chodziło mi o to, że jak na godzinę 13.30 musi być dobra, skoro nie przenieśli jej jeszcze na wcześniejszą.
No wiem wiem o co chodzi :)) Ale pamietam czasy jak byla o 21.30 a nawet ta 23.30 powtorka na puls2 była dla mnie dobra. Ale i tak sie ciesze ze jest chociaz ten playpuls i mozna zobaczyc w internecie :)))
Rezygnacja z powtórek odcinków na następny dzień to kolejna porażka po rezygnacji z emisji serialu na puls 2 wieczorem. Jak to przeniosą kiedyś na rano to już w ogóle będą mieć oglądalność prawie zerową. Oni kompletnie nie liczą się ze zdaniem widzów i mają wszystkich gdzieś. :/ Ta stacja robi wszystko, żeby tylko była jak najmniejsza oglądalność tego serialu. Co za oszołomy układają tak beznadziejnie te programy na tej stacji. :/ Nie wiem po co komu po raz 100 ta cała niania czy przygłupawy 13 posterunek i to jeszcze w takich o wiele lepszych porach niż Królowa serc. Ciekawe czy takie durnowate seriale im podnoszą oglądalność i kto to w ogóle jeszcze ogląda. Ta stacja to jedna wielka porażka.
Dokładnie. Ja lubiłam nianie i 13 posterunek ale to lecialo juz chyba 100 razy! Naprawde ja juz wolalabym te mega poźną 22.30 lub 23.30 jak lecialo na poczatku na puls2 niz te 13.30. Bo do tej 23 bym jakos wytrzymala i sobie nagrała moze a o 13.30? To albo czlowiek w pracy albo w szkole a jak jest w domu to robi obiad i tyle :)))
Nie rozumiem tych ich pomysłów co do tego, dlaczego oni dają ten serial o 13.30, a nie kiedyś popołudniu czy wieczorem, jak zależy im na większej oglądalności to o takich porach byłaby na pewno zdecydowanie wyższa. Jak to na początku reklamowali, jak miał się pojawić ten serial to mówili, że to coś nowego, czego jeszcze nie było i powinni byli to dać o jakiejś normalnej porze, żeby zaciekawić jak największą liczbę widzów. Też najbardziej to wolałbym, żeby ten serial był około 22. Ta niania czy 13 posterunek to już dawno się wszystkim znudziło, jak pokazują to tak co chwilę zamiast dać w tym czasie coś nowego o takiej porze popołudniu. :/
I jeszcze przy reklamach Niani, 13 posterunku czy Zbuntowanego anioła (którego cała seria leciała dwa razy pod rząd) mówią, że to na prośbę widzów...
Tak śmieszne to jest. Na prosbe widzow a jak widzowie napisali 300 protestów jak zniesli emisje królowej serc na puls 2 wieczorem to olali te prośby. Dziwna ta stacja. Niech biora przyklad z tv4. Niewazne jaka telke emituja nie przenosza NIGDY godziny emisji ani nie przerywaja w polowie ( a na pulsie to standard) i oglądalnosc jest.
PS: masz mega nick haha :-)))))))))))))
Nic z tym nie zrobimy. Miejmy tylko nadzieję, że nie zniosą KS :)
Dzięki :P Znalazłam go w necie jakoś w 8 lat temu i tak mi już zostało :P
No chyba sobie kpią z tych widzów ile tylko mogą. Ciekawe kto też jeszcze prosi o powtarzanie po kilka razy tego samego i to nieraz pod rząd. :/
Prawda jest taka, że telenowele w Polsce traktowane są jak zapychacze, po macoszemu. Stacja zakupuje je, ale mam wrażenie, że od początku zakładają, że takie produkcje oglądają tylko babcie na emeryturach i panie domowe, które nie mają nic lepszego do roboty. Nie zdają sobie sprawy, że również młodzież jak i osoby aktywnie pracujące lubią sobie czasem obejrzeć jakiś dobry serial, ale o godzinie 13:30 jest to praktycznie niemożliwe, bo albo szkoła albo praca! Także sami sobie szkodę robią dając serial o takiej godzinie. A jeśli ściągną go z antenty to będzie trzeba zalać ich falami krytyki nawet jak nas oleją( bo oczywiste jest to, że oleją) to przynajmniej nie przepuścimy im tego płazem. Mam nadzieje, że tela zostanie wyemitowana do końca.
No właśnie oni sobie tak myślą, że telenowele to pewnie oglądają sami jacyś emeryci, to mogą je puszczać kiedyś rano, albo przedpołudniem zamiast o jakichś normalnych porach. Pewnie, że tak telenowele na pewno lubią też młodsze osoby, które pracują czy się uczą i taka pora to zdecydowanie nie jest dla nich i tylko utrudnia im oglądanie. To samo mówię, że oni sami sobie szkodzą i przez to wiadomo, że będą mieć niższą oglądalność niż wtedy gdyby to było po południu czy wieczorem. Też mam nadzieję, że ta telenowela będzie wyemitowana na tej stacji do końca.
Jak dla mnie to wlasnie wiecej młodych i ludzi pracujacych w srednim wieku woli obejrzec telenowele niz babcie. Babcie to wybieraja Kiepskich, Klan , m jak milosc itp itd. Niektore ogladaja tez telki ale wbrew pozorom wlasnie najwiecej ludzi w srednim wieku. A stacja puls ma ich gdzies. Normalnie nie daruje im jak nie wyemituja do konca chociaz na playpuls! :))))) Sama ich zaleje prostestami :-))))))
Właśnie też mi się tak wydaje, że telenowele ogląda więcej młodych ludzi czy też takich w średnim wieku niż tych emerytów. Dokładnie tak jak mówisz, oni to wolą oglądać te polskie tasiemce, które nie mają końca, a są takie nudne, że nie chce się na to patrzeć. To jest o wszystkim i o niczym tak na siłę naciągane, żeby tylko dalej to jakoś ciągnąć bez końca.
To chyba nie tylko ta stacja puls ma gdzieś zdanie widzów i w ogóle się z nimi nie liczy. :/ Co do tych protestów to dobrze mówisz, sam też bym się przyłączył. :)