PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=684872}

Królowa serc

Reina de Corazones
2014 -
8,0 1,3 tys. ocen
8,0 10 1 1269
Królowa serc
powrót do forum serialu Królowa serc

Znacie może tytuł piosenki, która jest puszczana przy ich scenach ?? Np. w Capítulo 68 kiedy Smith wchodzi do gabinetu ?? Z góry dziękuję za odp.

ocenił(a) serial na 10
sandia23

Wydaje mi sie ze albo to będzie no soy un angel by melissa letra albo toda mi pasion :) któraś z tych dwóch w każdy bądź razie

nika2015xx

Wielkie dzięki ta piosenka jest super Melissa Otero - no soy un angel nie mogę przestać Jej słuchać tak mi się podoba :)

ocenił(a) serial na 10
sandia23

PS. Najlepiej wymieńcie wszystkie znane wam piosenki związane z tą parą, bo nie wiem jak wy ale ja uwielbiam ich relacje ( to jak się kłócą, a robią to naprawdę z pasją, to że zaraz po kłótni nie mogą oderwać od siebie rąk, kocham ten męski głos jakim Supremo często wyprowadza Smith z równowagi, tak że aż się jej nogi uginają, w ogóle dla mnie są cudowni ), a piosenki które są w tle tylko pogłębiają moje odczucia:)

ocenił(a) serial na 10
sandia23

Tylko dwie oni maja piosenki ,i tez czasami puszczają tylko melodie przy ich scenach

sandia23

Jest między nimi więcej chemii niż między jakąkolwiek inną parą. Biją nawet Reinę i Nicolasa

ocenił(a) serial na 10
girl_with_tattoo

To prawda :)) lubię tez Reina i nicholasa ale smith i elsupremo jest wiele lepsza :)) dużo
U nich sie dzieje i nigdy sie nie nudzisz jak oglądasz ich i ich realacje :))

ocenił(a) serial na 10
nika2015xx

Racja, a oni się dopiero rozkręcają. Nie chce zdradzać co będzie dalej, ale mówię wam będzie MEGA ISKRZYĆ :)
Ps. Dzięki, chodziło o tą drugą piosenkę :*

ocenił(a) serial na 10
sandia23

Nie ma za co ;) wiem wiem już widziałam pare odcinków do przodu ale po hiszpanku i nie do końca wszystko rozumiałam co oni mówili ale wiem co sie będzie działo i nie mogę sie doczekać aż to oglądne po polsku :)))

sandia23

podasz jeszcze raz tytuł i autora? bo jak wklepuję sam tytuł to nic mi nie wyskakuje :D

ocenił(a) serial na 10
girl_with_tattoo

Mayre Martinez - Toda mi pasion
Niestety nie mogę ściągnąć tej piosenki :(

sandia23

Dzięki. Ciężko znaleźć nawet do posłuchania

ocenił(a) serial na 7
girl_with_tattoo

Ta parka jest mega chemiczna i podbiła serca widzów na całym świecie. Mogę spokojnie powiedzieć, że szał był na nią niezły. Na twitterze jest cały ogromny fanklub im poświęcony, tak samo na facebooku. Uwielbiam ich i chociaż oglądam telkę po raz 2, a ich scenki znam na pamięć to każdą oglądam jakby to był pierwszy raz. Już teraz jest między nimi bosko, a to dopiero początek. Zapewniam że im dalej tym lepiej. To najlepsza parka tej telki i jedna z lepszych parek telenowelowych jakie kiedykolwiek widziałam :)

girl_with_tattoo

Zgadzam się. A poza tym to moja ulubiona para w tej telenoweli :)