Znacie może tytuł piosenki, która jest puszczana przy ich scenach ?? Np. w Capítulo 68 kiedy Smith wchodzi do gabinetu ?? Z góry dziękuję za odp.
Wydaje mi sie ze albo to będzie no soy un angel by melissa letra albo toda mi pasion :) któraś z tych dwóch w każdy bądź razie
Wielkie dzięki ta piosenka jest super Melissa Otero - no soy un angel nie mogę przestać Jej słuchać tak mi się podoba :)
PS. Najlepiej wymieńcie wszystkie znane wam piosenki związane z tą parą, bo nie wiem jak wy ale ja uwielbiam ich relacje ( to jak się kłócą, a robią to naprawdę z pasją, to że zaraz po kłótni nie mogą oderwać od siebie rąk, kocham ten męski głos jakim Supremo często wyprowadza Smith z równowagi, tak że aż się jej nogi uginają, w ogóle dla mnie są cudowni ), a piosenki które są w tle tylko pogłębiają moje odczucia:)
Tylko dwie oni maja piosenki ,i tez czasami puszczają tylko melodie przy ich scenach
To prawda :)) lubię tez Reina i nicholasa ale smith i elsupremo jest wiele lepsza :)) dużo
U nich sie dzieje i nigdy sie nie nudzisz jak oglądasz ich i ich realacje :))
Racja, a oni się dopiero rozkręcają. Nie chce zdradzać co będzie dalej, ale mówię wam będzie MEGA ISKRZYĆ :)
Ps. Dzięki, chodziło o tą drugą piosenkę :*
Nie ma za co ;) wiem wiem już widziałam pare odcinków do przodu ale po hiszpanku i nie do końca wszystko rozumiałam co oni mówili ale wiem co sie będzie działo i nie mogę sie doczekać aż to oglądne po polsku :)))
Ta parka jest mega chemiczna i podbiła serca widzów na całym świecie. Mogę spokojnie powiedzieć, że szał był na nią niezły. Na twitterze jest cały ogromny fanklub im poświęcony, tak samo na facebooku. Uwielbiam ich i chociaż oglądam telkę po raz 2, a ich scenki znam na pamięć to każdą oglądam jakby to był pierwszy raz. Już teraz jest między nimi bosko, a to dopiero początek. Zapewniam że im dalej tym lepiej. To najlepsza parka tej telki i jedna z lepszych parek telenowelowych jakie kiedykolwiek widziałam :)