PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=684872}

Królowa serc

Reina de Corazones
2014 -
8,0 1,3 tys. ocen
8,0 10 1 1270
Królowa serc
powrót do forum serialu Królowa serc

Po sukcesie (haha) mojego poprzedniego tematu o ulubionych postaciach, wpadłem na pomysł żebyście się podzielili jakiego bohatera nie lubicie ( może nawet nienawidzicie ), i oczywiście za co.
Przykład:
Mi od początku nie spodobała się Estefania w tych jej wieczorowych sukniach ( zauważyliście, że prawie w każdym odcinku Stefi jest ubrana w suknię ? ). Wymyśliła wiele intryg które miały zaszkodzić Javierowi i Reinie. Ale oni się na szczęście nie poddali. Wiem, że miała trudną przeszłość ( ten zamach na rodzinę) ale to nie tłumaczy dlaczego zabijała tyle osób (również niewinnych). Prawdziwą miłość okazywała tylko Grecie ( tak mi się przynajmniej wydaje) i chyba nikomu innemu, bo gdyby naprawdę kochała Javiera to pozwoliła by mu odejść a nie mściła się na wszystkich. W połowie telenoweli zaczęły jej puszczać hamulce ( te trupy z zaszytymi ustami ). Zawsze chciała być lepsza od Reiny, chciała się na niej zemścić za śmierć rodziców. Bo ojciec Reiny był płatnym zabójcą i to on był winny tej masakrze. Ale dlaczego mściła się na niej skoro sama Reina prawie nie znała swojego ojca. Myślę, że od początku powinni umieścić ją w psychiatryku, nie zdążyła by zabić tylu osób. A tak wgl to czy jej nie przeszkadzało że przespała się z Octaviem który mógłby być jej ojcem ? Brrr. No i to chyba wszystko co chciałbym o niej powiedzieć. Czekam na inne komentarze. Mam nadzieję, że będzie ich wiele. haha

ocenił(a) serial na 10
Mr_Radioactive

Estefania czy Victor to czarne charaktery, zrobili wiele zła, ale są to też postaci wielowymiarowe. To znaczy, że scenarzyści zrobili świetną robotę i wykreowali ciekawe postaci. Najbardziej nie lubiłam Miriam, Carmen i Delfiny, Mauro oraz Damian.