PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=684872}

Królowa serc

Reina de Corazones
2014 -
8,0 1,3 tys. ocen
8,0 10 1 1270
Królowa serc
powrót do forum serialu Królowa serc

Juanjo stał się 'złym' bohaterem a Isidro pracuje w policji?! Proszę o pomoc ;)

ocenił(a) serial na 10
igusia691

Juanjo okaże się drugim przyrodnim bratem Estefanii, więc ojciec Reiny zabił również jego ojca. Pomoże siostrze w zemście i zamiast zająć się Reiną na prośbę Javiera zabierze ją do domu, który zaraz podpali. Na szczęście Reina ucieknie. Isidro zostanie agentem po tym jak wraz z Bolivarem będzie ratował Conni

julia39811

aaa takie buty :D dzięki bardzo za pomoc;)

julia39811

ale mimo wszystko szkoda Juanjo, że okaże się tym złym ;/ lubię go

ocenił(a) serial na 10
igusia691

okazuje się złym, ale tak nie do końca. Sam oddaje się w ręce Javiera i prosi przyjaciół by zajęli się jego rodziną: Susaną i trójką nienarodzonych dzieci ;)

ocenił(a) serial na 8
julia39811

Żeby się zajęli Susaną i trójką nienarodzonych dzieci? :) To ona będzie mieć z nim trójkę dzieci? :)

Ramiro_29

Trojaczki :P

Ramiro_29

trojaczki ? ! o cholera przegięli. A Susana mu wybaczy? czy kiedyś się zmieni?

igusia691

Susana mu wybaczyła, gdy się żegnali zanim Juanjo poszedł do więzienia. Ja myślę, że Juanjo bardzo żałował tego, co zrobił, dlatego sam oddał się w ręce policji. Niestety to było w ostatnim odcinku, więc nie wiemy, co się dzieje dalej.

ocenił(a) serial na 8
igusia691

Czyli nie będzie już pokazane, jak Susana urodzi te trojaczki, szkoda. :/ Czemu przegięli? Fajnie, że będzie mieć trojaczki. :)

Ramiro_29

Będzie pokazane jak Susana je rodzi ;D

ocenił(a) serial na 8
klaudia1300

To fajnie, że to jeszcze pokażą. :) Ale potem już nie pewnie pokażą, kto będzie pomagał Susanie zajmować się dziećmi.

Ramiro_29

Nie, niestety więcej już nie pokażą :/

ocenił(a) serial na 10
klaudia1300

Ja też nie mogę przeboleć tej sytuacji. Juanjo taki milutki, fajniutki, gadał ze woli żyć skromnie ale z czystym sumieniem. No i Isidro, choć mam do niego jakąś sympatię, jego relacja z Connie taka komiczna trochę, nawet jak się kochają to humorem. Ale on jednak ma kilka zgonów na swoim sumieniu...Czy Connie kiedykolwiek pozna całą prawdę o nim? Dowie się że zabijał na zlecenie Victora, czy tylko będzie znała pół prawdy?

ewelina84

Connie będzie wiedziała, że Isidro jest przestępcą, dlatego nie będzie chciała z nim być przez jakiś czas. Sama mu potem będzie wmawiała jakieś przestępstwa, takie których nawet nie popełnił ;) A co do Juanja, to on praktycznie do samego końca będzie taki milutki i fajniutki ;) Popełnił błąd, ale to nie oznacza, że jest tak zły jak Estefania i Victor ;)

ocenił(a) serial na 10
klaudia1300

Czy jedynym grzechem Juanja będzie to ze porwie Reinę i będzie chciał ją spalić?

ewelina84

Generalnie okaże się, że prawie cały czas pomagał Estefanii. I z tego, co pamiętam, to on podmienił leki tego męża Steffi i przez to on umarł.

ocenił(a) serial na 10
klaudia1300

A myslałąm, że tylko jeden wybryk

ocenił(a) serial na 8
ewelina84

No to chyba jednak będzie miał co najmniej dwa takie niecne wybryki na sumieniu. A to było gdzieś pokazane, że to on podmienił te leki Artemia, przez co on potem miał ten zawał?

Ramiro_29

Juanjo będzie o tym opowiadał Javierowi w ostatnim odcinku.

ocenił(a) serial na 8
klaudia1300

Z tego co już się dowiedziałem to w tym ostatnim odcinku będzie się tyle działo, że wystarczyłoby jeszcze tego na co najmniej kilka odcinków. :)

Ramiro_29

fakt niektóre sceny naprawdę można było rozwinąć ;) np. ślub czy nagrać jeszcze scenę pełnej szczęśliwej rodziny :D

ocenił(a) serial na 10
igusia691

ale że Juanjo ten najśmieśniejszy człowiek w Królowej no nie wierze

Maniaczka842

A od którego odcinka isidro będzie pracował dla policji?

ocenił(a) serial na 10
marlenaaa223

Nie pamiętam dokładnie. :/ Ale jeszcze długo trzeba będzie na to poczekać.

marlenaaa223

pod sam koniec jakoś tak jak Connie zostanie porwana. Powie Javierowi co wie o sprawkach Victora, później akcja przenosi się o 5 miesięcy do przodu i Isidro jest już agentem ;)

ocenił(a) serial na 10
Maniaczka842

Też na początku byłam zdziwiona. :)