mam pytanie czy jest gdzieś dostępna strona z odcinkami z napisami pl lub lektorem cokolwiek wersji pl?? fajny serial o 23,30 trochę późno na powtórki a w pracy nie mogę obejrzeć.. nie ukrywam czekanie na poniedzialek i nastepne dni tez jest dobijajace bo sie wciagnelam cholernie
Odcinki, które były już w telewizji, są na stronie pulsu i na anyfiles, w ostateczności na chomik, ale tam trzeba płacić ;) Dalszych odcinków niestety nigdzie nie ma po polsku.
bardzo mnie zasmucilas.. ;( rozumiem że Ty ogladalas w wersji po angielsku.. a coz mnie niestety denerwuje to ze czasami nie wszystko potrafie zrozumiec ;(
Ale na szczęście od 7 stycznia Królowa będzie leciała na PULS2 o 21:30 :) ( Nie wiem czy już do was ta informacja dotarła :) )
Dotarła! :)
Szkoda tylko, że przerwa w emisji potrwa tak długo...
Ratuje mnie internet i odcinki po hiszpańsku.Bo ja bym chciała wszystko wiedzieć tu, teraz i zaraz, a nie czekać tyle czasu ;D
Prawda? Nie bardzo rozumiem, po co zrobili tak długą przerwę. Że serialu nie ma w Święta, to spoko, wiadomo, Święta to Święta. Ale w dni robocze? :/