PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=684872}

Królowa serc

Reina de Corazones
2014 -
8,0 1,3 tys. ocen
8,0 10 1 1269
Królowa serc
powrót do forum serialu Królowa serc

lista 179 osob

ocenił(a) serial na 10

albo mi sie wydaje albo Patricio w któryms tam odc wrobił Reine w te diamenty i ona została szpiegiem dla wywiadu więc można sądzić ze to tak jak troche agent czy ona nie jest na tej liscie?

ocenił(a) serial na 8
Maniaczka842

Tak, Patricio kiedyś wrobił Reinę w ten handel diamentami po to, żeby ją zmusić do współpracy. Ona miała zebrać dowody na Victora, ale po tym jak straciła pamięć to wszystko się skomplikowało. Została wtedy szpiegiem wywiadu. Particio już wspominał kiedyś, że ona przeszła jakieś podstawowe szkolenie dla agentów, potrafi strzelać i walczyć, ale nie ma jej na tej liście, bo ona nie brała udziału w jakichś misjach zagranicznych.

ocenił(a) serial na 10
Ramiro_29

a no włąśnie bo to jest tak poplątame że czasami sie gubię

ocenił(a) serial na 8
Maniaczka842

Nic dziwnego, że czasem się gubisz, bo ten serial jest bardzo zagmatwany, ale jeśli będę wiedział, jak coś wyjaśnić to napiszę. :)

ocenił(a) serial na 8
Ramiro_29

Moze i jest na tej liscie no ale co tam moze na nią byc jak ona rozpracowywała tylko Victora i on pewnie sie tego domyślał. Jej nikt nie zagrozi (oprocz Victora) za to Smith, Jackie, Javierowi i Patricio juz tak :)) Nawet taka lekarka Jackie ma imponująca kariere jak ostatnio Victor sobie patrzył :-)

ocenił(a) serial na 8
monia198923

Nie, Reiny na pewno nie ma na tej liście, bo nie brała udziału w żadnych misjach, jej zadaniem było tylko rozpracowanie Victora i zebranie na niego dowodów. Raczej się tego nie domyślał. No tak ta Jackie też kiedyś brała udział w jakichś misjach i ma tam imponującą karierę. Opowiadała o tym Lazarowi.

ocenił(a) serial na 8
Ramiro_29

Dzisiaj była dobra końcówka odcinka. Ta wystawa obrazów Smith i Octavio jak żywy. Szczęki im opadły nawet cwaniaczkowi Victorowi:)))))

ocenił(a) serial na 8
monia198923

To była wielka niespodzianka dla nich wszystkich, a ta mina Victora była jedyna. :) O mało mu nie wyszły oczy z orbit, jak zobaczył Octavia. :) Teraz jest już dokładnie taki sam jak jego ojciec. ;) Javier i Smith też zaniemówili na jego widok.

ocenił(a) serial na 8
Maniaczka842

Tak sobie myslę, że nas bohaterowie sa teraz w sytuacji bez wyjscia. Czego nie zrobia bedzie źle. Nie rozumiem dlaczego Reina ukrywa powód przyjazdu przez Javierem, znowu tajemnice i wszystko sie zagmatwa.

ocenił(a) serial na 8
_sarna88

Też nie wiem, dlaczego Reina nie chce powiedzieć Javierowi, z jakiego powodu tam wróciła. Ten serial musi być do samego końca taki zagmatwany.

ocenił(a) serial na 8
Ramiro_29

A tak wg to Smith powinna powiedzieć Javierowi o Reinie, że Victor ja szantazuje, Nie dość, że wyprostowala by sie sytuacja to jeszcze zaplusowała by u syna. Względem Reiny nie ma nic do stracenia, "synowa" przeciez jej nie odrzuci za taka błachostke.

ocenił(a) serial na 8
_sarna88

Też tak uważam, że powinna powiedzieć Javierowi o tym szantażu Victora. Javier domyśla się, że on czymś szantażuje Reinę, tylko nie wie czym i próbował się tego już od niego dowiedzieć, ale nic mu nie powiedział. To prawda Smith wobec Reiny nie ma nic do stracenia i powinna tą sytuację wyjaśnić.

ocenił(a) serial na 10
Ramiro_29

Myślę, że Smith po prostu martwi się o syna. Nie chcą z Reiną, żeby doszło do starcia Nicolasa i Victora.

ocenił(a) serial na 8
Lineczka_filmweb

Z pewnością Smith i Reina martwią się o Javiera, ale prędzej czy później dojdzie do starcia braci de Rosas.

ocenił(a) serial na 8
_sarna88

Hehe uśmialam sie jak Javier czytał z taka ironią te jej zapiski które pisała pod dyktando Victora. Głupi by sie domyslił ze to kłamstwo i ktos jej kazal to napisac. Ciesze sie ze Javier zmądrzał i węszy ze cos jest nie tak. Kiedys by uwierzył od razu:) Victor tez ma wyobraznie hehe dyktujac takie glupoty i wierzac ze Javier w to uwierzy :)

ocenił(a) serial na 10
monia198923

Ja myślałam, że nie wyrobie ze śmiechu :) Zresztą Victor jest sam sobie winien, bo każdy kto choć trochę zna Reine zorientuje się, że to nie jej słowa.

ocenił(a) serial na 10
sandia23

Dokładnie, Victor przedobrzył. KROPKA :D