PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=726196}

Królowe krzyku

Scream Queens
2015 - 2016
6,7 16 tys. ocen
6,7 10 1 16158
6,2 10 krytyków
Królowe krzyku
powrót do forum serialu Królowe krzyku

2x02 - Opinie

ocenił(a) serial na 10

Jeden z najlepszych odcinków w całym serialu! Świetnie, że wróciła Denise (i od razu dowiedzieliśmy się, że Zayday nadal jest modercą), Chad i Hester (w stylu hannibala). Bardzo dobrze scena walki Munsch z Green Meaniem, ciekawy epizod z Coltonem Haynesem i Chanel nr 5 (obydwojga mi szkoda, Piątka jednak nie zasługuje na takie traktowanie). Czyżby Chamberlain był nową Grace?

Na następny odcinek musimy niestety czekać dwa tygodnie.

ocenił(a) serial na 8
Kierokat

Odcinek też bardzo mi się podobał, świetne sceny z Chadem, ciekawa scena z Hester, jak i scena walki z Denise, mi też było dosyć szkoda Chanel 5 jak i Tylera, ale to było dosyć oczywiste że i tak zginie, mimo wszystko z chanelek to właśnie ją lubię najmniej, Zaydya też mi się podoba no i Chamberlain jako "nowa Grace" to coś ciekawego aczkolwiek sądzę i coś przeczuwam że będzie jedną z pierwszych osób z głównej obsady tego sezonu którzy zginą, sam Chad jest jedynie w obsadzie gościnnej więc zginie pewnie jeszcze szybciej i wnioskuje że będzie to już w następnym odcinku.

ocenił(a) serial na 6
Kierokat

W momencie kiedy zobaczyłam, że Chad wrócił wiedziałam, że ten odcinek musi być udany :)