PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=726196}

Królowe krzyku

Scream Queens
2015 - 2016
6,7 16 tys. ocen
6,7 10 1 16126
6,2 10 krytyków
Królowe krzyku
powrót do forum serialu Królowe krzyku

Jak myślicie kim jest Red Devil? Ja myślę że jest to tata Grace. I Chanel pod koniec odcinka z tym Chadem głupia na jedno jego słowo wróciła do niego, i w końcu Gigi na tej tacce dobrze jej tak :3

ocenił(a) serial na 8
roki1998

moim zdaniem, skoro od jakiegoś czasu było podkreślane, że Red Devilami jest rodzeństwo + Gigi, do tego Gigi w ostatnim odcinku rozmawiała z ostatnim już żyjącym Red Devilem i użyła słów "przykro mi, że musieliśmy zabić twojego brata" - tak więc jestem w 100% przekonany, że ojciec Red Devilem nie jest. Po trailerze kolejnego odcinka - gdzie Red Devil goni ekipę bodajże w jakimś centrum handlowym - jestem przekonany, że Red Devilem nie jest też Hester, Channel #5, Channel Oberlin i Channel #3 bo goni tą czwórkę na trailerze. Red Devilem musi być siostra Boone'a - jak tak sobie pomyśleć to żeńskich podejrzanych zostało w tym momencie mało - Zayday, która też mi nie pasuje za cholerę na Devila bo Boone się do niej zalecał, więc odpada. Zostaje chyba tylko Grace - aleeee, trzeba wziąć pod uwage, że Scream Queens jest nieźle pokręconym serialem :P tak więc nie zdziwiłbym się, jakby okazało się, że ta cała siostra przeszła zmianę płci i jest aktualnie np Pitem ;) To by wyjaśniało chociażby dlatego drugi Red Devil do teraz nie wypowiedział ani jednego słowa, jakby był babką to mógłby nawet trochę pomodulować głos żeby nie dało się rozpoznać kto to, ale jeśli jest facetem, to z góry zepsuło by to niespodziankę jakby się odezwał, stąd może cisza :P