Jeden z najlepszych odcinków w historii telewizji. Rozmach tego serialu jest niesamowity. Scena w kosmosie WOW. Efekty specjalne, montaż, muzyka wszystko na najwyższym poziomie!
Doskonała godzina dla fanów sci-fi.
Niech mi ktoś jeszcze wyjaśni, co się wydarzyło w tym odcinku. Atticus stał się w tym wieloświecie Hippolytą czy jak?
Dobry troll, ten serial to ultra gniot, skończą na 1 serii, z średniej 9 zjeżdza coraz niżej, skończy pewnie poniżej 6, i to i tak za dużo jak na to gówno ;d.
Jako namiętna, wielka fanka sci-fi: potwierdzam :)) Inne moje ulubione odcinki Krainy Lovecrafta to ten z Ji-Ah i z nawiedzonym domem., ale ten odcinek był naprawdę spektakularny. Czekałam na odcinek skupiony tylko na postaci Hippolity i się nie zawiodłam.
No estetycznie tam faktycznie się działo, tylko właściwie ciężko powiedzieć co xD
tzn, prawdopodobnie jakaś alegoryczna-kosmiczna podróż w poszukiwaniu swojego prawdziwego Ja etc.
Jeno szkoda, że nie wyjaśniono co się z tą Hippolitą ostatecznie stało xp chyba, że to jeszcze zrobią... bo jak na razie to po ósmym odcinku głównie szkoda mi jej córki pozostawionej kompletnie samej :/