7,7 29 tys. ocen
7,7 10 1 29417
6,7 10 krytyków
Krew z krwi
powrót do forum serialu Krew z krwi

Domogarow

użytkownik usunięty

Niby sie zestarzał, niby już to nie to samo co Bohun, ale ma w sobie TO COŚ! *,*

ocenił(a) serial na 7

Wszystko fajnie tylko ni cholery nie idzie zrozumieć co on mówi

ocenił(a) serial na 9
jessamine

No trzeba się czasami wsłuchać porządnie. :) Moim zdaniem mogli dać czasami napisy, bo nie do końca tłumaczą z rosyjskiego. Ja jakoś niedawno zaczęłam się go uczyć, więc jakoś to idzie...ale kwestie po polsku czasami są mętne. Ale nie powiem, Saszka ma nadal dużo uroku i seksapilu. Zauważcie tylko czasami jakie on ma wielkie dłonie...nie chcę nic mówić, ale to chyba od wódeczki. Mimo wszystko, nadal potrafi zawrócić nieźle :P

ocenił(a) serial na 8
Gatiniusha

Rozrost dłoni od wódki, pierwsze słyszę . Ale wszystko możliwe. Aczkolwiek muszę przyznać, że Sasza nadal zwala z nóg swoim urokiem osobistym.

ocenił(a) serial na 9
ania20s

W przypadku nadużywania alkoholu dłonie mają obrzęk z tego, co wiem. Gdy oglądałyśmy serial z mamą ta zdziwiona powiedziała: "Boże, jakie on ma dłonie. Zupełnie, jak dłonie alkoholika". Mimo to, jak najbardziej zgadzam się z tobą Aniu co do jego uroku. :) Właściwie, moim zdaniem, on nadal jest bardzo przystojny. :)

ocenił(a) serial na 8
Gatiniusha

To że Sasza ma problemy z alkoholem jest tajemnicą poliszynela... ( Niestety) Najlepiej wyglądał około czterdziestki. I mimo, że mu się zbrzydło wygląda nieźle. Ale zmarnował sporo potencjału.

ocenił(a) serial na 8

Zgadzam się! Oj, chyba dałabym się porwać ;P Szkoda tylko że tak go mało ;(

użytkownik usunięty
fiolka872

Ale wielkie dłonie sa sexi! :D nie wazne czy od wodki;p

ocenił(a) serial na 8

Sasza jest seksowny. I to bardzo. :)

Podpisuję się pod Twoją wypowiedzią z całkowitym przekonaniem. Po mimo upływu lat nie zatracił tego CZEGOŚ i dalej ma takie magnetyczne spojrzenie. A dłonie? Dajcie spokój, przydają się :)