7,7 29 tys. ocen
7,7 10 1 29417
6,7 10 krytyków
Krew z krwi
powrót do forum serialu Krew z krwi

Niezły, oglądam na dwójce, ale ta akcja jakoś wolno się rozwija. Poza tym denerwują mnie ci
dziecięcy aktorzy. Niby trudno wymagać wspaniałej gry aktorskiej od 10- latka, ale skoro tak, to
chyba można zatrudnić kogoś starszego.

ocenił(a) serial na 9
theMedicalDoctor

dzieci raczje grają drugoplanową rolę. Muszę stwierdzić, ze słabo się rozwijała, aż do dzisiaj. Dziś jest kulminacja a pewnie za tydzień rozwiązanie. Serial nieziemski wg. mnie.

theMedicalDoctor

mam nadzieję że bd 2 sezon! :)

Czoklin

Podobno scenariusz już jest. Wszystko zależy od wyników oglądalności 1 sezonu.

ocenił(a) serial na 8
monika_2

Zdaje się, że to serial sprzed 2 lat, więc niestety, ale na 2 sezon bym nie liczył.

theMedicalDoctor

jeśli już to sprzed roku... emitowany był już w Canal+, który się wycofał z drugiej serii i musiano przerwać prace. Na Canal + serial nie miałby szans na taką oglądalność, jak w TVP. I właśnie od tej oglądalności zależy czy będzie 2 sezon.

ocenił(a) serial na 8
monika_2

TVP jest na naziemnej telewizji cyfrowej a Canal + nie, więc dopiero teraz mnóstwo ludzi, w tym i ja ( pomimo tego, że mam Canal + od kilku lat) zauważyło że taki serial istnieje. Jeśli teraz zabrali by się za 2 sezon to byłby on dosyć opłacalną inwestycją. Serial nie wyróżnia się specjalnie niczym, ale strasznie wciąga. Zakończenia- tak jak w przypadku Gry o Tron są na tyle intrygujące, że nawet jeśli nudziłeś się przez pół odcinka, to zakończenie powoduje, że i tak chcesz obejrzeć następny. Bardzo liczę na 2 sezon, mógłby być ciekawy.