Pamiętam ten serial jak byłem dzieckiem i postanowiłem go obejrzec teraz w całości. Wciągnął mnie i jak na polskie produkcje to uważam go za naprawdę solidny. Wiadomo , że jest troche infantylności , dziur fabularnych i standardowo dużo problemów z dźwiękiem ale oglądało się to przyjemnie. Jednak nie dawno dowiedziałem się o trzecim sezonie. Po dziesięciu latach. Co tam niby może byc? Znowu jakiś problem i reszta rodziny umrze? Obawiam się że bedzie klapą i ludzie będą patrzeć na ten serial tylko przez pryzmat tego.
Teraz Carmen wychodzi z więzienia, a w ostatnim odcinku 2 serii nie poszła siedzieć, wiadomo wymyślą, że coś tam jej przyklepali już po zakończeniu sprawy z Rosiakiem, ale takie to malowiarygodne przynajmniej na razie. No i z Franka teraz będą robić gangusa hehe, ale szczerze powiedziawszy pewnie obejrzę 3 sezon.
Może być ciekawie. Ja jestem fanką tego serialu. Drugi sezon był dużo słabszy od pierwszego ale kto wie może trzeci będzie lepszy? Czasami kontynuacje dobrych seriali są udane. Weźmy na tapet choćby Watachę czy Stulecie Winnych