Pitbll, Glina seriale zrobione ze smakiem i bez wykupu licencji. Od dobrych 6 lat TVP nie umie nic
zrobic bez wykupienia żadnej zagranicznej licencji i to jest smutne.
"Taki se"? "Taki se" i dajesz "1", tak? No to gratuluję. Choćby, za grę aktorską więcej się należy. A sam serial nie jest produkcji TVP, tylko Canal+, które wykupiło licencję z Holandii. A TVP potrafi stworzyć coś ciekawego - na przykład, naprawdę dobry "Czas Honoru" ;)
Coś się tak podkręcił. Kogo obchodzi, że pomysł na serial zaczerpnięty został od Holendrów.
Co do serialu to całkiem fajnie im to wyszło, Kulesza, Kuna, Andrzejewski, Simlat wypadli naprawdę bardzo dobrze, serial urozmaicały też "polskie smaczki". Szczerze to właśnie wersja polska przypadła mi do gustu bardziej, może właśnie przez wzgląd na krajowe podwórko i akcenty. Było wiele głupot i niedorzeczności, to fakt - ale jakoś nie przeszkadzało mi to, aż ta bardzo, żeby serial sprowadzić do poziomu morza.
Kolejna sprawa - to Canal+ realizował a nie TVP, doczytaj się zanim zaczniesz pisać bzdury.
Skoro zatrzymałeś się na produkcjach polskiej telewizji i jedyne co będziesz wspominał przez kolejne lata swojego życia to serial Pitbull - to mi jest bardziej przykro właśnie z tego powodu. Smutne...
Aha i skoro bierzesz się za ocenę seriali to może najpierw wypadałoby obejrzeć w całości ?