7,7 29 tys. ocen
7,7 10 1 29417
6,7 10 krytyków
Krew z krwi
powrót do forum serialu Krew z krwi

Niestety, chamstwo i pewna siebie glupota przenosza sie nawet do tego typu portali.Niesamowite sa pelne wszechwiedzacej buty popisy niektorych "mundrali".
Nic konstruktywnego, byle dowalić.
Kompletny brak kultury i szacunku, a przy tym chec okazania nienawisci do wszystkich dookola.
Film jest na prawde bardzo udany a ci, ktorym sie wzystko co polskie z gory nie podoba,, proszeni sa o pisanie do portali na poziomie Faktu czy Super Ekspresu.

aster44

Film niestety zerżnięty z innej produkcji i to od a do z ,wiec nie dziw się że ludzie krytykują ,myślałem sam że choć jeden serial (nasi) potrafią zrobić na jakim takim poziomie,no ale niestety nie.

stacho

Oficer, Czas Honoru lub nieśmiertelna.... Plebania!!!:)

ocenił(a) serial na 7
stacho

No dobrze to może irytować, ale nie mała część widzów o tym nie wie, ja oglądałem pierwszy odcinek bez takiej świadomości, że to na bazie holenderskiego serialu i oceniając serial - jak serial to całkiem udana produkcja. Jasne cieszyłbym się gdyby nasze telewizje były wstanie wyprodukować serial wedle własnego pomysłu i scenariusza i go sprzedać do kilku krajów, szczególnie USA, ale i tak wersja polska jest bardziej udana, niż amerykańska ( oglądałem z ciekawości jeden odcinek ), nie oglądałem oryginału z Holandii.

stacho

No dobrze, sa fajne polskie seriale, Czterdziestolatek, czterej pancerni Alternatywy ,jeszcze kilka bym znalazł, ale jak się tak nachalnie reklamuje ten serial to wypadałoby w minimum przyzwoitości poinformować ludzi że to jest czyjaś wcześniejsza produkcja .