Niestety, chamstwo i pewna siebie glupota przenosza sie nawet do tego typu portali.Niesamowite sa pelne wszechwiedzacej buty popisy niektorych "mundrali".
Nic konstruktywnego, byle dowalić.
Kompletny brak kultury i szacunku, a przy tym chec okazania nienawisci do wszystkich dookola.
Film jest na prawde bardzo udany a ci, ktorym sie wzystko co polskie z gory nie podoba,, proszeni sa o pisanie do portali na poziomie Faktu czy Super Ekspresu.
Film niestety zerżnięty z innej produkcji i to od a do z ,wiec nie dziw się że ludzie krytykują ,myślałem sam że choć jeden serial (nasi) potrafią zrobić na jakim takim poziomie,no ale niestety nie.
No dobrze to może irytować, ale nie mała część widzów o tym nie wie, ja oglądałem pierwszy odcinek bez takiej świadomości, że to na bazie holenderskiego serialu i oceniając serial - jak serial to całkiem udana produkcja. Jasne cieszyłbym się gdyby nasze telewizje były wstanie wyprodukować serial wedle własnego pomysłu i scenariusza i go sprzedać do kilku krajów, szczególnie USA, ale i tak wersja polska jest bardziej udana, niż amerykańska ( oglądałem z ciekawości jeden odcinek ), nie oglądałem oryginału z Holandii.