Bronek na końcu ją zastrzelił? Oczywiście nie było pokazane jak dostała więc można się spodziewać 4 sezonu że niby strzelił obok niej i drążyć to dalej,zakończenie jak na nowe seriale przystała z otwartą furtką na następny sezon
Czy ja wiem, czy takie otwarte... Gdyby jej nie odstrzelił, to byłoby tak płaskie i żałosne, że twórcy raczej by sobie na to nie pozwolili. Ten serial zresztą zawsze był o tym, że te porachunki mafijne wciągają i mielą kolejnych członków rodziny. Teraz przyszło na Carmen, a postać grana przez Musiała zapewne zastąpi ją jako główny bohater.
Serial jest adaptacją realizowanego w roku 2010 holenderskiego serialu Penoza.
Penoza ma 6 sezonów, więc jeszcze 3 zostały.. Podejrzewam, że przeżyła, bo to aż 3 sezony jeszcze..
Kurde nie nie pisz tego, akurat oglądam Soprano,nie piszcie nic na ten temat bo jestem na 3 sezonie
Teraz sobie luknęłam na pierwszy odcinek 4. sezonu holenderskiego oryginału i zobaczyłam, że Carmen będzie w śpiączce, ale się z niej wybudzi.
To, że wiadomo, nie znaczy, żeby podawać istotny szczegół dot. głównej bohaterki!
Jaki istotny. Przecież to będzie pierwsza scena zwiastuna nowego sezonu. Jakby podała zakończenie to mogłabyś mieć pretensje ale podaje początek.