Krew z krwi: Sezon 3 Krew z krwi sezon 3, odcinek 10
odcinek Krew z krwi (2012)

Krew z krwi | odcinek 10

46m
6,5 90  ocen
6,5 10 1 90
Krew z krwi
powrót do forum s3e10

Bronek na końcu ją zastrzelił? Oczywiście nie było pokazane jak dostała więc można się spodziewać 4 sezonu że niby strzelił obok niej i drążyć to dalej,zakończenie jak na nowe seriale przystała z otwartą furtką na następny sezon

ocenił(a) serial na 5
pawel997402

Czy ja wiem, czy takie otwarte... Gdyby jej nie odstrzelił, to byłoby tak płaskie i żałosne, że twórcy raczej by sobie na to nie pozwolili. Ten serial zresztą zawsze był o tym, że te porachunki mafijne wciągają i mielą kolejnych członków rodziny. Teraz przyszło na Carmen, a postać grana przez Musiała zapewne zastąpi ją jako główny bohater.

pawel997402

Serial jest adaptacją realizowanego w roku 2010 holenderskiego serialu Penoza.
Penoza ma 6 sezonów, więc jeszcze 3 zostały.. Podejrzewam, że przeżyła, bo to aż 3 sezony jeszcze..

misiu94

Bez Kuleszy nie ma serii.

pawel997402

Ta ostatnia scena zalatuje zakończeniem The Sopranos. Cholera Wie czy zabił czy nie zabił :)

ocenił(a) serial na 7
Pawel_Prokopowicz

Kurde nie nie pisz tego, akurat oglądam Soprano,nie piszcie nic na ten temat bo jestem na 3 sezonie

ocenił(a) serial na 6
pawel997402

produkcja Sopranosów skończyła się w 2007, bez przesady xd

pawel997402

Teraz sobie luknęłam na pierwszy odcinek 4. sezonu holenderskiego oryginału i zobaczyłam, że Carmen będzie w śpiączce, ale się z niej wybudzi.

ocenił(a) serial na 7
milosniczkafilmow

Fajnie, że nam zdradziłaś :-(

ocenił(a) serial na 7
Ewiatko

Przecież to nie trzeba nic zdradzać,odrazu wiadomo że będzie następny sezon

ocenił(a) serial na 7
pawel997402

To, że wiadomo, nie znaczy, żeby podawać istotny szczegół dot. głównej bohaterki!

Ewiatko

Eh, a ja myślałam, że niektórych widzów tą informacją uspokoję ...

Ewiatko

Jaki istotny. Przecież to będzie pierwsza scena zwiastuna nowego sezonu. Jakby podała zakończenie to mogłabyś mieć pretensje ale podaje początek.

KOndzior_PAF

Dokładnie. Dzięki za poparcie.

ocenił(a) serial na 7
KOndzior_PAF

Się zobaczy czy będzie...

milosniczkafilmow

A można wiedzieć gdzie luknelas? Chce obejrzeć holenderska wersje

tomcio890128

Tutaj: https://www.youtube.com/watch?v=Q__gtC5X6m8&list=PLwUxfg9Oa8xNsIklFQhbBSQSpEacWQ iCC

pawel997402

Ej kto zawinął towar na początku z kontenera? Frankowi jeszcze

ocenił(a) serial na 6
john_doe_35

Helmut z Pamela, chyba tak to było pokazane.