Krew z krwi
powrót do forum 3 sezonu

Ale jaja

ocenił(a) serial na 7

Po tylu latach nakrecili 3 sezon .
1 - 2012
2- 2015
nagle gdy wszysyc juz o tym zapomnieli ,sam prawie nic nie pamietam a oglądałem namiętnie
3- 2025

marcinpastuszynski

zgadza się. za duży odstęp czasu, dziwnie oglądało sie wczorajszy nowy odcinek szczególnie gdy człowiek obejrzał "Skazaną".

ocenił(a) serial na 7
bartek_888

To prawda i jeszcze obie aktorki razem Kulesza i Smukala :-))

marcinpastuszynski

Mozna obejrzec 3ci sezon jako odrebny czy bez znajomosci poprzednich nie ma sensu?

ocenił(a) serial na 8
patrick_ko7

Raczej nie ma

malgosia28

lepiej w ogole nie ogladac. przemoc, chore relacje rodzinne, krew - po co to komu? pozniej wszyscy wkurzeni chodza , jak sie naladuja taka dawka agresji i nienawisci. okropne.

marcinpastuszynski

1 odcinek 3 sezonu. Kulesza i Topa wysiadają z samochodu. Ona wbiega do przydrożnego baru, on wchodzi za nią chwilę później. W tym czasie Kulesza zdążyła już zamówić, odebrać i opier*olić prawie pół schabowego. Chyba Topa w tym czasie był na długiej dwójce. Albo jej tego kotleta z mikrofalówki podali. Dalej, Kulesza dostaje termin 2 dni na spłatę długu. Co robi? Organizuje sobie wesele z Topą

hornet

Coś mi ucięło. Kulesza na spokojnie organizuje wesele z Topą, które kończy się źle. 1 i 2 sezon tez mial troche dziur i widzę, że w 3 sezonie będzie to samo.

hornet

Słabizna. Wyszła stara baba z pierdla. Mientka jak bułka z masłem. Robi miny i nic poza tym. Brak logiki. Nuda i rozczarowanie

marcinpastuszynski

Miałem takie szczęście że serial poznałem 3 miesiące temu więc na bieżąco oglądałem ale nie trudno się z Tobą zgodzić.

marcinpastuszynski

A jak mieli kręcić trzeci sezon skoro przecież siedziała te 7 lat ;)

davinci1985

To w ogóle historia tego serialu jest dziwna . Startował jako serial Canal Plus a potem przeszedł do TVP xd . W ogóle to kiedys trochę zrobiłem próbęten serial obejrzeć , ale trochę drętwy był a teraz widzę , że 3 sezon jest xd

michalkuc1993

3 sezon powstał tak późno bo w latach 2015-2023 nie było funduszy na ten serial z powodów politycznych. Sezon 1 i 2 powstały przed rokiem 2015. Przypadek?

ocenił(a) serial na 5
marcinpastuszynski

3 sezon to chała jakich mało. Od razu zorientowałam się, że inny twórca. 1 i 2 nawet mi się podobają. Ale ten, to wytwór współczesnych "artystów", którym nie starcza intelektu, talentu, znajomości tego, co tworzy wartość artystyczną dzieła. Powinni reżyserować przedstawienia szkolne i nie zaśmiecać kina. Kto oglądał poprzednie części, nie może nie zauważyć kolosalnego rozstrzału. Do tego odrętwiała twarz Carmen (jak aktorka może zrobić sobie coś takiego?), niekonsekwencja charakterów głównych bohaterów, kiepska gra aktorska ( serio, nawet Kulesza i postać Bronka) czyni to kolejnym, taśmowym shitem platform streamingowych. 

ocenił(a) serial na 7
Motyl_Kobieta

Zgadzam się w pelni, tak jak 1 i 2 sezon oglądałam z zaciekawieniem, tak 3, to totalne nieporozumienie, tak naciągane wątki i tak nierealne, że zawód ogromny, obejrzałam właściwie z sentymentu.

Motyl_Kobieta

Ja też się zgadzam. Niestety TVP ma zauważalną skłonność do produkowania niskobudżetowych (i to jest widoczne także w warstwie wizualnej) kryminalnych lub szpiegowskich chał. Wszystko to jest na jedno kopyto.

milosniczkafilmow

Najbardziej mnie śmieszy mnie to , że ten serial jest na licencji zagranicznej a jak byśmy nie mieli historii gangerstkich ze swojego podwórka xd wystarczyło gazet poczytać .

milosniczkafilmow

W TVP za rządów PiS nie było kasy na serial. Dlatego nie było 3 sezonu po 2015 roku.