Nie no na serio jestem srogo zaskoczony jego grą aktorską, widać że chłopak się stara, nie spodziewałem się że podoła jako główny aktor w tym serialu, na początku się wkurzyłem że Mandżaro odchodzi, jednak teraz uważam że to była dobra decyzja bo z Mandżaro można zrobić później jedną ze złych postaci która może wrócić do serialu... Dela na serio tutaj się wkręcił i widać że mu ta rola pasuje, podoba mi się ten wątek jego tajemniczości w tym serialu za dużo o tym chłopaku nie wiemy, dziś dopiero był wątek gdzie się dowiedzieliśmy że jego matka była ćpunką co by logicznie tłumaczyło dlaczego był wydziale narkotykowym... Jednak chemia między nim a Tomaszem Schuchardtem jest zajebista, na prawdę Dela może się okazać odkryciem roku jeśli chodzi o tą rolę, fajnie byłoby jakby mu ktoś ogarnął jakąś rolę we filmie gdzie mógłby odgrywać właśnie tego typu policjanta który nie pieprzy się w tańcu...
Co do nowej grupy to kurde... To jakaś chyba grupa, sekta aż mi do głowy przyszło że finalnie się okaże że to ta sama ekipa z 1 sezonu, może nie cała... Jednakże obstawiam że wśród nich jest na bank Holender, tylko czemu ja mam wrażenie że ta grupa będzie zwalczać właśnie ćpunów i biznesmenów którzy bogacą się właśnie na narkotykach...