Matko, okropny ten film! Oni są po prostu obrzydliwi! Jedna z najgorszych kreskówek na Cartoonie i w ogóle! Daję ZDECYDOWANIE i BEZSPRZECZNIE(dając tym samym przykład)1/10.
ta zgadzam sie ...okropne i obrzydliwe to nawet nie jest śmieszne tylko żenujące jako przyszły pedagog mówie stanowczo nie kreskówką o serniku z ropy, kolekcjonerach paznokcii innych beznadziejnym i obrzydliwych pomysłach..normalnie fu przez duże FFF
Może młodzi są szczęśliwi i im się to podoba..., jednak mnie to ani nie bawi, ani nawet nie cieszy... 1/10
Nie rozumiecie humoru tej wspaniałej kreskówki. Walka dzieciaków z dorosłymi to jest to ;] Chociaz kruszonka z ropy czy zbieranie paznokci jest troszke obrzydliwe ale takie są kreskówki :)Nie psuje całości, a nawet sprawia że jeste jeszcze lepiej :)
KND!
Baaaardzo obrzydliwe... Może jakieś "przesłanie" ma ten film. Do mnie jednak ono nie trafia...
Aj tam, co wy wiecie o współczesnym dzieciństwie... Nadmuchiwanie robali i rozdłubywanie ślimaków to tylko niewiele z zabaw, które praktykowali moi kuzyni w przeszłości. A ja sama byłam głupim, różowym dzieckiem, fanem pluszaczków-słodziaczków pokroju nr.3. ^^
Zwykłe dzieciaki jesteście, @Jack Napier, idź sobie w piaskownicy pobawić,
bo chyba jesteś za tępy żeby rozumieć tego idiotycznego przesłania w tej
''bajce'', dzieciak kompletny...
Nie obraź się, ale tacy ludzie wierzący tylko w szczęście i wszędzie
wlepiający szczęśliwe emotikonki są żałośni...
Wyzywasz innych od dzieciaków, a jak na razie to pokazujesz, że sam jesteś emocjonalnie niedojrzały (może i nawet dziecinny?) i nie radzisz sobie z emocjami. Nie rozumiem jak w kimś może wywołać taką agresję zwykła kreskówka. Dałeś pokaz tego też pod jakimś innym tematem do tej kreskówki i ktoś ci polecił zaprzyć sobie meliskę czy coś i jak Tobie to też polecam. Po prostu weź się OGARNIJ...
I cały czas napi...asz o jakimś przesłaniu tej kreskówki... Może w końcu wyjaśnisz nam o co ci chodzi, jakie przesłanie tu dostrzegasz? Bo jak dla mnie doszukiwanie się chvj wie jakiego przesłania w zwykłej kreskówce jest przesadą. Kreskówki tak naprawdę mają tylko bawić dzieciaków, dostarczać im rozrywki, a nie nieść im jakieś wyszukane i ambitne przesłanie, które i tak by do niech nie trafiało i słabo przyciągało do oglądania. :)
Przyszły pedagog powiadasz. To może, jeżeli chcesz dawać przykład młodym, wypadałoby wziąć się za naukę j. Polskiego. Kreskówkom*
beznadzieja, to coś nijak się ma do klimatu takich klasyków jak Dexter, Johnny Bravo czy Ed, Edd i Eddy.
Johnny Bravo to był shit - gdy tylko się zaczynał momentalnie przełączałem na inny kanał. To samo było z Dexterem. Jedyna fajna kreskówka którą wymieniłeś to był "Ed, Edd i Eddy" - to było coś, po prostu rewelka. Ale i tak najlepsze kreskówki to Scooby-Doo, The Mask czy Dastardly i Muttley
Podzielam twoje zdanie...ten kartoon to niezły SHIT... Beznadzejność totalna.Nie polecam nikomu....zdecydowanie.
A dzieci to lepiej trzymać od tego jak najdalej...tak samo jak od wielu "bajek" typu "Chojrak", "Atomówki" itp. ... aby nie miały...jakby to ująć ..."zrytego beretu"
ps powinni pisać ,że to coś jest przeznaczone dla widzów od +18...
No tak teraz się wydało dorośli mówią, że to jest obrzydliwe głupie itp. bo chcą zniechęcić dzieci do oglądania KND bo tam jest zawarta cała prawda :D:D. Ogólnie ja tam lubiłem tą bajkę
P.S. po za tym dzisiejsze bajki są o wiele bardziej odmóżdżające od tej nawet chojrak czy Johny Bravo chowa się przy przygodach flap jacka czy jakoś tam i pora na przygodę. (napisałem tak bo edycja nie działa ;/)