PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=687676}

Krzyk

Scream
2015 - 2019
7,1 12 tys. ocen
7,1 10 1 11985
3,8 12 krytyków
Krzyk
powrót do forum serialu Krzyk

Finał....

ocenił(a) serial na 7

Finał, wydaje mi się że będzie najlepszym odcinkiem w sezonie. Sądząc po końcówce odcinka dziewiątego jest na co czekać. Jak myślicie, kto "odpadnie"?

ocenił(a) serial na 10
WTTW_FILM

Przede wszystkim mam nadzieję, że Jake umrze i nie będą go ciągli do 2 sezonu co byłoby żałosne. Czuję, że Seth może umrzeć co jest raczej pewne, jest zdjęcie gdzie jest zakrwawiony odcisk dłoni na szybie przy, której Seth rozmawiał z Brooke i prosił ją o wpuszczenie do domu, najpewniej Pan Ghostface już go gonił. Szeryf najpewniej też nie przeżyje, myślę, że nawet jeśli go uratują to Ghostface i tak go zabije, tak jak było to w przypadku Willa.

ocenił(a) serial na 8
Batioo1

A ciekawe jak wytłumaczą ucieczkę Bransona z więzienia :D

ocenił(a) serial na 10
kacperowski20

No też mnie to zastanawia...

ocenił(a) serial na 8
Batioo1

Może zabójca wpadł tam zrobił rzeź i Branson skorzystał na tym i zwiał zresztą pewnie kamery są :D

ocenił(a) serial na 7
kacperowski20

Nie wiem czy Mr.B był w celi czy w pokoju przesłuchań w trakcie masakry, ale jedno widać na pewno Bransona już nie było w pokoju przesłuchań gdy szeryf przeglądał laptopa zaraz przed tym gdy został uderzony przez zabójcę jakby poczekał z tym sprawdzaniem tablic albo zabrał by kogoś za sobą nie byłoby problemu.

Pierwsza zasada horrorów nigdy nie chodź sam po nieznanym ci terenie.

Batioo1

a ja przede wszystkim mam nadzieję że kieran zdechnie, i czemu ciągnięcie jake'a na drugi sezon było by żałosne? wiesz że nie muszą ginąć ci co ty chcesz? no bo to twórcy i tak zadecydują, ktoś może powiedzieć tak samo że ciągnięcie np: piper na drugi sezon jest żałosne, albo kogolwiek innego, np: kierana, i wierz mi, znam osoby które lubią jake'a naprawdę, i mają prawo bo każdy ma kogoś swojego ulubionego, dla mnie osobiście jest to neutralne czy przeżyje czy nie choć też bym go zbytnio nie chciał ale jeszcze bardziej nie chcę kierana ;-;

KennyDeath

ja nie przepadam za jakiem :v, za kieranem tez nie ale przyznam że z dwojga złego jakbym miał wybierać kto ma się dostać na 2 sezon z tej dwójki (kieran i jake) i jeden z nich by musiał to bym już wolał jake'a xd

ocenił(a) serial na 7
Rrouge

Już jutro....

WTTW_FILM

nom, właściwie to u nas to będzie już środa.

ocenił(a) serial na 4
Batioo1

Ja myślę, że szeryf przeżyje. Moim zdaniem całkiem prawdopodobne, że to jego ogłuszenie i "porwanie" było sfingowane, a tak naprawdę jest zamieszany... Podobny twist był w "Krzyku 4".

ocenił(a) serial na 6
WTTW_FILM

Ja tam polubiłem Pana B., więc liczę, że dotrwa do drugiej serii. Ale jaku już ktoś napisał była scena, w której prosi Brooke, aby go wpuściła do domu, więc na 80% "odpadnie". Jeśli miałbym wybierać to oszczędził bym Noah, Setha, Piper (ona jest super :D), Brooke i Aubrey. Reszta może kopnąć w kalendarz :D

ocenił(a) serial na 10
theszymonfilipiak

Nawet na Filwebie jest zdjęcie gdzie Emma i Kieran stoją przy zakrwawionej szybie i to chyba przy tej gdzie właśnie Seth prosił Brooke o wpuszczenie do domu :>

ocenił(a) serial na 8
WTTW_FILM

Pewnie niestety Brooke.

ocenił(a) serial na 7
BozekVooDoo

Ja podejrzewałem Jake'a i tą reporterkę ale teraz mam wątpliwości. Może ojciec głównej bohaterki?

ocenił(a) serial na 10
WTTW_FILM

Kieran I nauczyciel tak mysle

BozekVooDoo

wtedy bym się załamał :/ ale mam nadzieję że uda jej się przeżyć, bo jest moją ukochaną postacią w tym serialu, jeszcze noah strasznie lubię i też nie chce jego śmierci.

WTTW_FILM

Ja mam nadzieję że seth, to na pewno, na pewno nie chcę żeby brooke i noah umarli bo ich uwielbiam najbardziej, no i chciałbym zeby też jake zginął ale mimo wszystko jeszcze bardziej chcę żeby kieran zginął, (tak nienawidzę kierana bardziej od jake :v) bo nie chcę go w 2 sezonie.

ocenił(a) serial na 8
Rrouge

Jake nie jest taki zły, irytuje mnie mniej niż na początku. Byleby Brooke przeżyła. :(

BozekVooDoo

no właśnie <3, mam nadzieję że przeżyje bo na niej mi najbardziej zależy. No i przyznam że mnie jake też irytuje mniej niż na początku xd

ocenił(a) serial na 4
Rrouge

Myślę, że ten sezon przeżyją maksymalnie 3 osoby, na pewno nie więcej. W finale zginą pewnie 2-3 nowe ofiary i zabójcy lub zabójca.

MrJigssaw

hmmm a ja jednak sądzę że nie, w sensie podejrzewam że 3 ale nie zdziwię się jakby przeżyło więcej (naprawdę się nie zdziwię)

ocenił(a) serial na 4
WTTW_FILM

Myślę że z głównych bohaterów odpadnie Jake i Kieran oraz jedna z kobiet - Brooke lub Audrey.
Zginie też prawdopodobnie zabójca lub zabójcy, bo w filmach nigdy nie zdarzyło się, żeby zabójcę aresztowano, zawsze ginęli i to dość efektownie.

Wszyscy wiążą olbrzymie nadzieje z ostatnim odcinkiem. Ja też uważam, że może być najlepszy, ale na razie jestem sceptyczny... Mam nadzieję, że twórcy tego nie spieprzą.

ocenił(a) serial na 7
MrJigssaw

Fajnie by było gdyby zabójcę aresztowali, była by miła odmiana...

MrJigssaw

ja głosuje na audrey, bo obstawiam ją jako jednego z morderców, i szczerze? wolę żeby zginął, kocham jak mordercy sami giną bo jest to sprawiedliwe

ocenił(a) serial na 8
Rrouge

Wiecie, tutaj jest napisane, że 10 odcinek jutro, a ja znalazłam go na jednym portalu i obejrzałam :D Ech, tylko bym nie musiała czekać tydzień na 11 odcinek, bo bardzo się wciągnęłam. No chociaż fakt w 10 odcinku jest trochę zbyt przewidywalnie...

ocenił(a) serial na 8
monika220

A 10 odcinek to jeszcze nie finał, bo owszem już trochę widać kto może za tym stać, ale jeszcze jest co będzie w następnym odcinku i jeszcze akcja tutaj się nie zakończyła, największa będzie taka w 11 jak widziałam.

ocenił(a) serial na 8
monika220

Także tutaj do 1 sezonu powinni dopisać 11 odcinek, bo słyszałam, że 2 sezon to będzie już inna historia, a w 10 odcinku jak piszę wcale jeszcze wszystko się nie zakończyło, jeszcze nie.

ocenił(a) serial na 8
monika220

Nie wiem jak teraz edytować na filmweb, więc pisze tu. No chyba, że ja oglądałam 9 odcinek, byli tam na balu. No, ale było napisane chyba, że 10 to albo 10 albo źle oznaczone.

monika220

....em.....9 odcinek był na balu...10 będzie dopiero na imprezie nad basenem i tam gdzie morderca ściąga maskę, musiało ci się pomylić, musiało być źle oznaczony, bo zawsze pierwsza premiera jest w telewizji a premiera 10 odcinka dopiero dzisiaj w nocy, i 1 sezon ma tylko 10 odcinków, nie ma 11, tylko 10 i ostatni 10 dopiero dzisiaj będzie, i tak 2 sezon to ma być inna historia ale osoby które przeżyją mają w nim być.

ocenił(a) serial na 8
Rrouge

Tak, najwidoczniej mi się pomyliło albo był źle oznaczony :) Już nie mogę się doczekać 10 odcinka :D

monika220

No, ja też :)

ocenił(a) serial na 8
Rrouge

A wiadomo o której dzisiaj będzie na MTV? Tylko nie wiem czy tak samo będzie w Internecie, a ja chyba nie mam MTV teraz. No, ale coś w programie jak szukam, to nie mogę znaleźć.

ocenił(a) serial na 8
monika220

No czy może już leciało wedle programu?

monika220

ale wiesz, że scream nie leci na polskim mtv? jedynie na amerykańskim, no i nie, to będzie "dzisiaj" ale oczywiście jest różnica czasu, u nas to będzie 4 rano, ale zaraz za jakąś godzinę po 4 pojawi się gdzieś do pobrania i za pewne online.

ocenił(a) serial na 8
Rrouge

Aaa no tak ;p To jutro już obejrzę. Ok.