Piper była uzależniona od technologii by znać ich każdy ruch. Wystarczyło powiedzieć jednemu z policjantów twarzą w twarz by załatwił po cichu obstawę bez telefonów, krótkofalówek i radia, jadąc cywilnymi pojazdami. Jak zabójca za każdym razem mówił do niej bez policji bo inaczej zginą a i tak ginęli to powinno to jej dać do myślenia, że nie ma co się z zabójcą cackać. A jak jechała nad jezioro to jak można nie pomyśleć by kieran siedział w krzakach jak komandos i po ujawnieniu oczywistego mordercy(tatuś nie żyje wow) odstrzelić ją jednym trafieniem bo przecież to rewolwer a broń palna zawsze wygrywa z nożami(don't bring a knife to a gun fight). Cud że Audrey okazała się inteligentna(za co i tak ją uważałem) i śledziła głupią Emmę(albo wiedziała o planie od Piper i była jej wtyką). I jeszcze to że próbować walnąć nożem w głowę Piper jak w jakiegoś zombie to dopiero parodia. Serial był fajny ale ten ostatni odcinek to trochę parodia. Cała obsada mi nie przeszkadzała, ale Emma to tragedia już mnie irytowała po tym jak zabiła Willa swoim bieganiem na oślep nie patrząc nawet czy kiwa głową na nie.
Dopiero na końcu cię irytowała ? Moim zdaniem od początku.
Schemat jak slasherach - dajemy na główną bohaterkę tępą szmatę, która lgnie do popularnych ludzi.
Daje zbajerować się i daje dupy jak idiotka pierwszemu lepszemu, popularnemu palantowi co zalicza panienki.
Za chłopaka ma kogoś kto zalicza panny i traktuje kobiety jak ku...wy,
kogoś dla kogo była zakładem, miała być zaliczona w ciągu miesiąca i nagrana jak traci dziewictwo :)
Od początku cały czas okłamywana, potem zdradzana. A gdy wychodzą kolejne brudy jej chłopaczka
nabiera się jak pusta lala bez mózgu na jego płytką bajerę i tłumaczenia.
Dziewczyna, która lgnie do takiego kogoś, takiemu daje chętnie seks, miłość, związek,
a potem wybacza brudy nie zasługiwałaby na jakikolwiek mój szacunek.
Nie chciałbym nawet znać takiej pustej szmaty.
Reszta bohaterów jeszcze gorsza od niej. Jedynie Noah i Audrey byli ogarnięci.
Czy nie można było dać inteligentnej osoby na główną postać tylko płytką, pustą szmatę ?
Niska ocena tego serialu odzwierciedla idealnie słaby poziom.
Na tle najlepszych seriali przeciętny scenariusz, słabe aktorstwo, kiepskie dialogi.
Marne napięcie. Jak na horror atmosfery grozy tu nie uświadczyłem.
Na tle pierwszej części kinowej spisuje się słabiej.