"A film version of Skins was confirmed on the E4 website for a Summer 2011 release,[12] and filming will begin in Bristol and the Isle of Man in late 2010. Scripted by Jack Thorne and directed by Charles Martin,[13] the film will be based around the second generation[12] but the first generation will be involved and the third will appear in one scene.[13] It has been confirmed that Dev Patel[14] and Nicholas Hoult[14] will be part of the cast as well as Kaya Scodelario.[15]"
Za angielska wiki. Niby źródło takie sobie. Ale ciekawi szczególnie ostatnie zdanie. Jendak chyba coś jest powalone z tymi: second, first i third gneration. Tak jakby nie były w dobrej kolejności o_O. Chyba, że tylko mi się tak zdaje.
Dobra mogę sam sobie odpowiedzieć. Tak się zapatrzyłem w ostatnie zdania, że pierwsze słowo i umknęło "film" xD Sry, za błąd ;)
Mam nadzieję, że zbiorą jak najwięcej aktorów z poprzednich generacji, najlepiej wszystkich (oczywiście prócz wiadomych dwóch).
Niedopowiedzenia mogą być fajne, ale naprawde chciałabym się dowiedzieć, czy Sid odnalazł Cassie, jak skończyła się walka Cooka z terapeutą, jak potoczyło się Effy i całej reszcie.
Ale z tym filmem jest coś dziwnego, bo chyba według planu już powinni kręcić, a większość aktorów w wywiadach mówi, że nie zna żadnych szczegółów.Więc oby w ogóle powstał.