Jedyne oficjalne info od kanału E4: "Have no fear Skins will return to E4 in 2013 for one last tear up but the who, the where and the what is still T.B.C. Excited? We most definitely are!"
Wiadomo, że będzie. Na 100%. Najprawdopodobniej wyjdzie na początku roku 2013, ale nie wiadomo nic o tym, kto oficjalnie pojawi się w siódmym, ostatnim sezonie.
ale super ! nie mogę się doczekać, tęsknię za tym serialem tak bardzo :c wiecie może coś o tym filmie, ekranizacji skins ?
We wszystkich źródłach jest napisane, że film będzie w 2011 roku, ale jak wiemy to było już dawno więc albo zrezygnowali z kręcenia, albo się przedłuża i jeszcze nie opublikowali daty premiery.
Ma być w 2013 roku. To nie będzie nowe pokolenie, a po prostu kilka odcinków z bohaterami ze wszystkich dotychczasowych generacji. Na pewno pojawi się Kaya Scodelario oraz Jack O'Connell.
a potem szybko 8, 9, 10 i 11. Powinni go skończyć po 4 pierwszych, bo z sezonu na sezon to coraz większe gówno.
Jak byś nie wiedziała, to E4 oficjalnie anulowało kolejne sezony i pokolenia (z wyjątkiem 7 sezonu).
Jak mnie wkur*** pier******** w ten już bardzo stary sposób o serialach i dalszych ich sezonach. Bo oczywiście zawsze można przyjąć tylko te 3-5 sezonów serialu, bo reszta to na 100% będzie wielkim gównem. Widać, że albo nie obejrzałeś wszystkich sezonów, albo jesteś po prostu głupi i może nie do końca zrozumiałeś co dzieje się na ekranie, chociaż nie wiem jak to możliwe :)
Oczywiście nie chcę cię urazić swoją wypowiedzią, ale niestety nie mogłem się powstrzymać, by nie opublikować co myślę o takich ludziach jak ty :)
Nie oceniaj mnie po jednej wypowiedzi. Obejrzałam do połowy 6 sezonu, niestety nie dałam rady więcej, bo za bardzo się nudziłam. Nie jestem przeciwna powstawaniu więcej niż 4 czy 5 sezonów serialu, jeśli pozostaje on na dobrym poziomie, jak w przypadku Gotowych na wszystko, Hausa, Chirurgów itd, których 7 czy 8 sezony dalej strasznie mnie wciągają, niestety nie mogę tego powiedzieć o Skinsach. Spokojnie, nie uraziłeś :)
Kurcze teraz jestem poijany, więc ci nie odpowiem, nie odpowiem, ale jutro to ja ci odpowiem :). Ja mam nawet już jakieś teorie, ale jestem pijhany, więc nic nie wiem, bo jestem pijany i ja piszę, ale tka nie do końca, wieć może mi sie wydaje tylko żepisze, a tutaj wcale nie piszę, to byłoby dziwe. Może ja jestem dziwny? Kurde nie wiem, ja mam jakieś problemy, piję, a później pisze takie chu*owe wiadomości. Ja ci powiem, żę w życiu tak nie jest, jak ty sobie myślisz, ale tak też może być, bo ja to jestem pijany i ja tam do końca tak nie wiem. Ale spokojnie, ty mnie nie oceniaj po jednej wypowiedzi, bo ja cię też już nie oceniam. Ale to tak jest, jak jest, az na wozie, raz pod wozem i ten tego. Bo ja byłem z nią, i to było takieeee, ale przychodzę sobie do domu i mówię: "nie ma we mnie nic i nic nie jestem wart i zapominać chcę, tak często jak się da, że nie ma we mnie nic i nic nie jestem wart", przepraszam, że tak ci zawracam głowę, ale jestem taki jakiś dzisiaj dziwnie pijanyyy, nie ten dzię, a to jest głupie i w ogóle. Ja chyba lepiej pójdę spać!
i ja idę tam gdzie idęęę, nie idę tam gdzie nie idęęęęęęęę. To wszt\ystko jest takie poje, nie chcę takim być człowiek, ale czy tak łatwo da się zmienic? Mimo że popadam ze skrajności w skrajność, ale to wszystko się przy niej burzy i wtedy jestem zwykłym frajerem. W ogólę, to dlaczego ja to piszę :(