a jak zrobią to nie kontynuacje.
1 seria odbiegała od mangi, a druga była wymysłem twórców anime, więc jak zrobią 3 serię
to tak jak z FMA i FMA:B - 3 seria byłaby na podstawie mangi od początku do końca
Ja bym chciała, żeby była trzecia seria. Druga mi się podobała, polubiłam Aloisa. Mogliby zrobić tak jak z drugą -dać nowych głównych bohaterów, niekoniecznie usuwając Ciela i Sebę. Bo, jakby nie patrzeć, zakończenie dało możliwość trzeciej serii.
Ja też mam taką nadzieje. O ile 1 seria była według mnie świetna, to o 2 mogę już tylko powiedzieć że jest beznadziejna. Kompletnie skopali to anime.
Wy mówicie, że jest beznadziejna bo czytaliście mangę, ja nie czytałam ( choć mam zamiar) i uważam że anime jest dobre. a wy się czepiacie tylko dlatego, że odbiega od mangi. Niech odbiega. Może ktoś zrobi później dokładnie sfilmuje mangę. A teraz trzeba oceniać to co jest, a nie jak być powinno. ;)
Tez czekam na mangowa wersje, oj bardzo ;) a co do 2go sezonu to obejrzałam go sobie z 3 razy, bardzo mi się podobał w przeciwieństwie do pierwszego.