PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=555763}
7,5 5,2 tys. ocen
7,5 10 1 5178
Kuroshitsuji 2
powrót do forum serialu Kuroshitsuji 2

a jak zrobią to nie kontynuacje.
1 seria odbiegała od mangi, a druga była wymysłem twórców anime, więc jak zrobią 3 serię
to tak jak z FMA i FMA:B - 3 seria byłaby na podstawie mangi od początku do końca

ocenił(a) serial na 10
napruto

Ja bym chciała, żeby była trzecia seria. Druga mi się podobała, polubiłam Aloisa. Mogliby zrobić tak jak z drugą -dać nowych głównych bohaterów, niekoniecznie usuwając Ciela i Sebę. Bo, jakby nie patrzeć, zakończenie dało możliwość trzeciej serii.

użytkownik usunięty
napruto

Ja też mam taką nadzieje. O ile 1 seria była według mnie świetna, to o 2 mogę już tylko powiedzieć że jest beznadziejna. Kompletnie skopali to anime.

ocenił(a) serial na 6

Zgadzam się absolutnie

ocenił(a) serial na 10
maik1

Wy mówicie, że jest beznadziejna bo czytaliście mangę, ja nie czytałam ( choć mam zamiar) i uważam że anime jest dobre. a wy się czepiacie tylko dlatego, że odbiega od mangi. Niech odbiega. Może ktoś zrobi później dokładnie sfilmuje mangę. A teraz trzeba oceniać to co jest, a nie jak być powinno. ;)

ocenił(a) serial na 6
napruto

Tez czekam na mangowa wersje, oj bardzo ;) a co do 2go sezonu to obejrzałam go sobie z 3 razy, bardzo mi się podobał w przeciwieństwie do pierwszego.

Canibalistic

ja też pragnę aby zrobili to anime na podstawie mangi.Zwłaszcza dla aktu cyrkowego z Jokerem.

ocenił(a) serial na 6
Kamtaro1994

Aj to było genialne.

ocenił(a) serial na 8
napruto

Jestem mile zaskoczona. Spodziewałam się słabiutkiej kontynuacji. Anime zakończyli z klasą. Jedno z moich ulubionych anime.